mat ideer for raske og enkle vekttap

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-22
Nøkkelen til å miste vekt er ikke å sulte kroppen din, men i stedet å velge mat som fremmer vekttap, samt de som fyller deg opp med få kalorier, så du ender opp forbruker mindre kalorier totalt. Å miste vekt trenger ikke å være en kamp. Spise godt vil sikre at du har nok energi igjen til å holde svinge sterkt mens miste vekt i prosessen

Breakfast

hoppe over frokosten kan føre til overspising senere, så pass på at du spiser nok kalorier i morgen er et must for vekttap. Også hjelper frokost stabilisere blodsukkeret, hindrer cravings hele dagen. Eksempler på gode frokoster omfatte frossen frukt smoothies (bruke frosne usøtet bær og vann eller skummet melk), eggerøre hvite med greener, og lav-sukker frokostblanding med soyamelk eller skummet melk. Unngå å drikke saft med kaffen, siden selv de usøtet typen inneholder for mye sukker. I stedet spise et stykke frukt med frokost.

Lunsj og middag

Hold deler små og sørg for at du bruker en blanding av proteiner, karbohydrater og sunt (umettet) fett. Prøv å balansere ut korn med grønnsaker. Hvis du spiser en kopp ris, må du også spise en kopp grønnsaker. Til slutt finner du deg selv mer fullt og mindre sannsynlighet for å overdrive på karbohydrater. I stedet for kremet sauser eller majones, bli vant til smakstilsetning maten med krydder, varm saus og Cajun krydder. Ikke bare vil du få tonnevis av smak uten kalorier, men varm mat også ha en effekt på stoffskiftet, slik at du forbrenner mer kalorier i løpet av dagen.

Så mye som mulig, unngå hvitt matvarer og i stedet velger de mørkere versjon av samme element, noe som sannsynligvis vil inneholde mer fiber og mindre sukker. Eksempler inkluderer brun ris, hele hvete brød og havregryn i stedet for sukkerholdige frokostblandinger. Going med de ikke-kjøttet alternativet er en annen måte å spare kalorier. Vegetar chili er lavere i fett enn tradisjonelle chili (tungt på smult) og en vegetarisk burger inneholder mye mindre kalorier og fett enn en tradisjonell en.

Snacks

Hvis du er den typen person som snacks når stresset eller trist, holde seg friske snacks rundt vil sikre at du aldri overdriv når det kommer til kalorier. Fettfattig yoghurt, en håndfull nøtter eller et par knekkebrød med fettfattig ost er alle gode snacks. Space ut snacks mellom måltidene for å hjelpe deg å komme gjennom til neste måltid uten å føle sult (som alltid fører til overspising). Unngå snacking på væsker, som et glass juice eller en rist, da dette er ofte ikke fyller nok.


Previous:nothing Next:den beste dietten for helse

Relaterte artikler


 • ultrametabolism detox
 • metabolske kosthold typer
 • hjemmelagde godbiter for en kolesterol kosthold
 • om 1200 calorie lav-fett dietter
 • ernæring for å forhindre håravfall
 • kosthold for å øke HDL-nivåer
 • de beste måtene å miste vekt raskt for tenåringsjenter
 • protein daglig diett
 • hvor å kjøpe acai berry
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com