mat som utløser vekttap

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-08
Å ha en godt balansert kosthold sammen med trening er avgjørende for optimal vekt og leve sunt. For enkeltpersoner som ønsker en ekstra boost når du prøver å gå ned i vekt, enkelte matvarer inneholder ekstra protein, næringsstoffer og vitaminer for å utløse prosessen. Matvarer som nøtter, sjømat og havre inneholder de riktige ingrediensene til å hjelpe folk å opprettholde et sunt kosthold og styrke vekttap i prosessen

Laks

Laks er svært gunstig for kroppen på mange måter, blant annet vekttap opprykk. Laks inneholder omega-3 oljer og proteiner, som bidrar til å utløse vekttap og bidrar til et sunt immunforsvar. Forbruke to porsjoner av laks per uke. Laks kan også erstatte med tunfisk, tilapia eller skalldyr, som alle inneholder essensielle fettsyrer og protein som fremmer vekttap.

Havre

fullpakket med fiber, vitaminer, kalsium, magnesium og kalium, havre har den perfekte kombinasjonen som fremmer calorie brenning, som igjen utløser vekttap. Havre også bidra til lavere kolesterol, diabetes og opprettholde et sunt nervesystem. Forbruke 04:57 skåler av havre per uke. Havre kan spises rå eller kokt i kokende vann. Instant havremel er et akseptabelt alternativ og finnes i de fleste dagligvarebutikker og markeder. Hvis smakstilsetning er ønsket, ikke legg smør eller sukker til havre. I stedet velger skiver frisk frukt som jordbær eller blåbær, som vil gi viktige vitaminer og antioksidanter.

Nuts

Selv om nøtter er klassifisert i samme gruppe som kjøtt og fjærfe, har de ikke inneholder animalsk fett, mettet fett eller kolesterol. I stedet er fett finnes i nøtter vurdert gunstig fett. Nøtter er også en lav-fett snacks som øker høye mengder protein, magnesium og jern. De kan også bidra til lavere blod Kolesterol nivået. Det beste valget av nøtter å utløse vekttap er peanøtter, valnøtter, pekannøtter, mandler og solsikkefrø. Spis et snev av nøtter en gang daglig for å øke vekttap. Selv høyt i ernæring, macadamia nøtter er høyt i kalori teller, og inneholder noen få gram mettet fett, og derfor bør utelukkes.


Previous:nothing Next:perfekte diett for blodtrykk

Relaterte artikler


 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
 • slanking mat tips
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • vektkontroll kirurgi
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • den beste vitaminer for menn over 60
 • hva slags mat er høyest i folsyre?
 • ting du kan spise på en hvete diett
 • vitamin anbefalinger for middelaldrende menn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com