matvarer som hjelper vekttap

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-02
Hvis miste vekt er målet ditt, så spiser bedre mat må bli et fast innslag i forbruksmønster. Visse matvarer er naturlig bedre enn andre. Unngå mat som er høy i sukker og velge de som hjelper dempe appetitten og holde stoffskiftet fungerer bra

trenger Du:
datamaskin med internettilgang
. næringsrik, godt avrundet måltider.
sunn snacks.

Salater

Når laget uten ekstra fet elementer, salater er et godt måltid til å hjelpe vekttap. Lag salaten høy i lav-kalori elementer som tomater, kål, rødbeter, gulrøtter og salat. For en dressing som legger noen smaken utnytte sitronsaft. Unngå salater på mange restauranter som inneholder høy-kalori innhold, for eksempel stekt kylling stykker eller fet salatdressing. Ofte vil disse salater inneholder mer kalorier enn en enkel hamburger og pommes frites. Husk at bare fordi det står det er en salat, betyr ikke at det er sunt.

En studie publisert i Journal of American Dietetic Association viser at mennesker som spiste en salat en dag med dressing hadde høyere nivåer av vitaminer C og E, folsyre, lykopen, og karotenoider-all sykdom kjempere-enn de som ikke legger salat til sine daglige menyen.

Høy Fiber og korn

Fiber bidrar til å kontrollere suget og stabiliserer blodsukkeret. Det hjelper fordøyelsessystemet presse avfall gjennom tarmen, som også kan forbedre bule rundt magen området. Noen matvarer rike på fiber er jordbær, bønner og havregryn. Korn kan være gode valg fordi de kan fylle deg opp, men er ikke for kalori. Velg frokostblandinger som inneholder havre eller corn flakes og er lave i sukker. Bruk skummet melk i frokostblanding. Hvis du ønsker å legge litt ekstra smak, ikke legg sukker, men i stedet kaste i noen kuttet opp frukt eller bær. Når på matbutikken, ta noen sekunder å lese mat etiketter land velger de med sunne ingredienser og lavt sukkerinnhold.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er bra fordi de inneholder få kalorier og har høyt vanninnhold . Dette betyr at de hjelper fyller deg opp, noe som gir deg mindre sulten hele dagen. Eksempler på matvarer med høyt vanninnhold er honningmelon, vannmelon, salat, grapefrukt og tomater.

En studie fra 2006 av 91 overvektige personer gjennomført på ernærings-og metabolske Research Center ved Scripps Clinic fant at det å spise en halv grapefrukt før hvert måltid eller drikke et servering av juice tre ganger om dagen hjalp folk falle mer enn tre pounds over 12 uker.


Previous:nothing Next:sunne løsninger til å spise

Relaterte artikler


 • sunt vekttap hjelp
 • den ultrametabolism kosthold
 • vekttap effekter av kanel
 • acai berry piller kontra juice
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • LDL-senkende kosthold
 • hva er formelen for beregning av vekttap?
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • diabetikere mat diagram og kosthold
 • linfrø effekter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com