meksikansk mat for diabetikere

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-10
Meksikansk mat har blitt så utbredt i dagens samfunn at det er beslektet med "down-home" matlaging for mange amerikanere. Meksikansk mat trenger ikke å bli gitt opp bare fordi en person er diagnostisert med diabetes. Bør imidlertid diabetikere alltid sørge for at maten de spiser passer godt inn i sine dietter

diabetiker Diet

Leger ved Mayo Clinic anbefaler at karbohydrater bør ikke være mer enn 45 prosent til 65 prosent av daglige kalorier. Protein inntaket bør være 15 prosent til 20 prosent av daglige kalorier og fett 20 prosent til 35 prosent av det daglige kaloriinntaket. Men dette er bare generelle retningslinjer. Daglig kalori, protein og karbohydrat inntak varierer fra pasient til pasient. Medisinene en pasient tar kan påvirke det totale karbohydrater teller per måltid. Så det er viktig å alltid snakke med en lege om spesielle helsemessige behov før du legger noen mat til en diabetiker diett.

Salater

Salat er en flott måte å holde karbohydrater teller kalorier og under kontroll-og hvis kjøtt eller ost er lagt, kan de være en god kilde til protein. Meksikansk salater inkludert Fajita salater eller guacamole salater er et godt alternativ for å holde seg frisk. Sauser som rømme og salsa kan også brukes til salat dressing. Begge har minimal karbohydrat teller og kalorier.

Asada Steaks

Når du leter etter sunne menyer, søk etter ordet asada. Asada betyr "grillet". Grillet biff er en god diabetiker mat valg. Reker kan også legges til en asada plate for enda mer protein.

Pescado

pescado, eller fisk, er også et flott sunt alternativ på en meksikansk mat restaurant. Grillet hvit fisk, tilapia, eller torsk er ofte på menyen. Noen av disse fiskene gjøre gode valg for en diabetiker. Vokt deg for fisk som har blitt mishandlet, stekt eller tortilla encrusted. Dette er ikke bra diabetiker valg. Disse alternativene legge til ekstra karbohydrater, samt kalorier og fett.

Fajitas

fajitas, som asada biffer, er grillet. De er vanligvis servert med løk, paprika, en side av salat, guacamole, rømme og ost. Alle disse elementene er diabetiker vennlig. For de fleste diabetikere vil spise en tortilla ikke overstige deres karbohydrater teller per måltid. Fajitas kan fortsatt nytes uten tortillas. Bare bland alle sidene sammen med kjøtt og spise den med en gaffel.

Andre Foods Unngå

Foods diabetikere bør unngå helt ved å spise meksikansk mat inkluderer pre-måltid tortilla chips, meksikansk ris, stekt mat , flan og stekt iskrem.


Previous:nothing Next:super mat for lang levetid

Relaterte artikler


 • kosthold for å øke HDL-nivåer
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • hvordan å erstatte hele korn for et hjerte sunt kosthold
 • ernæring for å forhindre håravfall
 • den ultrametabolism kosthold
 • mat som utløser vekttap
 • oppskrifter med Stevia
 • diett for å miste vekt og lavere kolesterol
 • den beste vitaminer for menn over 60
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com