metabolske kosthold typer

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-17
Den Metabolsk Type Diet de fem typer kroppen som vil diktere det beste måltidet planen å ernære din naturlige fysiske make-up. Hypofysen Type, Thyroid Type, binyre Type, gonade Type og gonade Pituitary har ulike kosthold, livsstil og mosjon anbefalinger

P-Type

Pituitary typer har flere egenskaper som er høyere enn gjennomsnittet, å ha et langt større ansikt, eie veldig sterke hender og være veldig selvstendig. Diet anbefalingene inkluderer å spise magert kjøtt, masse frisk frukt og rikelig med grønnsaker. De bør unngå melkeprodukter og korn. Denne typen stoffskiftet regnes som en av de første evolusjonære typer. Mange har funnet høye protein dietter som Atkins gunstig for å miste vekt.

T-Type

Thyroid typer har en drømmende predisposisjon og er ofte analytisk. Mange T-typer er av gjennomsnittlig høyde, har slank ansikt, egne lange hender og fingre, kan være veldig kreativ. Det er viktig for disse typene å spise en diett høy i protein med lite korn og karbohydrater. Turgåing og andre low impact øvelser viser å redusere stress i disse typene.

A-Type

Adrenal typer er vanligvis gjennomsnittlig høyde, har en firkantet ansikt og fast hendene, er svært ambisiøse, og har vanligvis en sterk torso med muskuløse ben. Disse typene er ledere. Det er viktig å få mye trening for å unngå stress relaterte sykdommer, og å ikke spise stivelse og protein sammen.

G-Type

Mange som er en gonade type kjærlighet slite jorden og vise en pleie side i deres relasjoner. Du kan være denne typen hvis du er av under gjennomsnittlig høyde, er hodet stort for kroppen din, har du myke hender og elsker å være i sosiale situasjoner. En kombinasjon av overspising og langsom metabolisme pesten G-Types. Ifølge denne dietten, folk bør spise lett om dagen, og avstå fra å spise krydret mat.

GP-Type

gonade Pituitary typer er veldig petite, har små delikate hender og er svært tilpasningsdyktig til å bo i landlige omgivelser. Disse typene svært godt egnet for stress og har en fleksibel mentalitet. De er tilbøyelige til å spise mye sukker og røyke. De bør prøve å spise en rekke matvarer, men avstå fra sukkerholdige godbiter.


Previous:nothing Next:den beste dietten for hurtig vekttap

Relaterte artikler


 • matvarer som redusere mage fett
 • fransk frites næringsverdi
 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • naturlig vanndrivende mat rettsmidler
 • nyttig dietter for kolesterol
 • omega 3 vitamin informasjon
 • type 2 diabetes diett plan
 • low-carb dieting
 • kosthold for nyre styrke
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com