muskel bygging diett plan

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-21
Alle er forskjellige og alle har ulike mål for deres helse. Alle kan bygge muskler og kaste fett. Men først må du kjenne din kropp, og det er en enkel måte å avgjøre dette. Pakk tommel og langfinger rundt håndleddet på det benete området. Hvis tuppen av tommelen og langfingeren bypass hverandre, er du lys-innrammet. Hvis tipsene touch, er du middels innrammet. Hvis de ikke berører, er du tung-innrammet

Kalorier Er King

Når du ønsker å bygge muskelmasse, kosthold er konge. Det er viktig å forstå at tiden du tilbringer i treningsstudio vil være bortkastet hvis kostholdet ikke er i tråd med muskel-bygningen mål. Hvis du ikke spiser nok av de riktige tingene, vil du aldri få muskelmasse. Og mens det er mange måter å finne ut hvor mye du trenger å spise på en dag, den enkleste regelen å følge er denne enkle ligningen:

(18 til 20) x (kroppsvekt i pund)=Daglig kaloriinntak

Eller, med andre ord, må du spise 18-20 ganger din kroppsvekt i kalorier per dag for å få vekt. Hva du spiser avgjør om gevinst vil være muskelmasse eller fett.

Etter å ha lært hvor mange kalorier du bør spise, må du vite hvor mye av hver macronutrient (protein, karbohydrater og fett) du bør spise også. Start med en 30-40-30 sammenbrudd: 30 prosent av kaloriene bør være protein, 40 prosent bør være karbohydrater, og 30 prosent bør være fett. Spis magert kjøtt, frukt, grønnsaker, og godt fett, som olivenolje, fet fisk, avokado, og linfrø olje for å gi kroppen din med de næringsstoffene den trenger for å bygge muskler. Også kosttilskudd virker protein i kostholdet ditt til å gi nok protein til å bygge muskler.

Muscle Building Økter

Det er ikke enkelt treningsøkt vil arbeide for å bygge muskler. Et viktig hensyn er din nåværende nivå av form og ditt nivå av erfaring i gym. Hvis du ikke har noen erfaring i gym, vil treningen bli veldig annerledes enn en som har mange års erfaring i gym og ønsker å ta sin kropp til et høyere nivå av form. Hvis du er ny på muskel bygging, kjøp en god treningsøkt bok og lese den, eller en god del av det, før vi går i gym. Se i Resources tre forslag som er blant de mest populære i bransjen.

Mest trening bøker har nybegynner-nivå treningsøkter i dem. Følg en av disse treningsøktene og endre treningen som din erfaring øker. For erfarne gym rotter, vurdere en delt treningsøkt, sammensatte bevegelser, og løfte de tyngste vektene du kan mens du holder formen sikker og korrekt.

Execution

Du må spise ofte nok til å holde kroppen godt drevet . Spise seks måltider per dag er den riktige måten å gjøre dette. Dette er ikke fulle måltider. Tre av dem er, og tre av dem er protein shakes. Protein er nødvendig for å bygge muskler, så du må holde den kommer. Tren regelmessig ved å bli med et treningsstudio eller ved å kjøpe eget utstyr, slik at du kan trene hjemme når du vil. Deretter setter en treningsøkt tidsplan som passer din livsstil. Så hold deg til det.


Previous:nothing Next:hva slags mat inneholder isoflavoner?

Relaterte artikler


 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • matvarer for å unngå på en lav natrium diett
 • hvor å kjøpe acai Berry produkter
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • hva er rutin godt for?
 • cellulite kur av trening
 • høyt LDL kolesterol diett tips
 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
 • kosthold for barn med acid reflux
 • hvordan du kan redusere saltinntaket for et hjerte sunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com