naturlig appetitt suppressant kosthold

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-16
En naturlig appetitt-suppressant kosthold er en hjerte-sunt kosthold, som kunngjort av American Heart Association, som vil fylle deg opp på naturlig forekommende ingredienser du finner i din dagligvarebutikk. I tillegg til å vite hva slags mat vil hjelpe deg å spise mindre, må du finne tid til å få fysisk aktivitet inn i din daglige rutine for å høste de beste vekttap resultater

Fiber-rik mat

Spis mat høy i løselig fiber. Løselig fiber fyller deg opp og tar mer energi enn andre matvarer til å fordøye, i henhold til USDA og Mayo Clinic. Som fiber absorberer vann i kroppen din, utvider det seg. Dette gir deg en følelse av fylde, noe som fører til at du spiser mindre. Fiber er også lav i kalorier.

Spis havregryn til frokost. En en og en halv kopp porsjon havregryn inneholder 6 g løselig fiber. Legg noen skiver banan eller annen frukt til det, og du vil øke fiber med 4 g. Den anbefalte daglige tildeling av løselig fiber, i henhold til USDA og Mayo Clinic, er 10 g. Legg til litt linfrø, også høy i løselig fiber og antioksidanter, og du vil ha et næringsstoff kraftpakke som vil fylle deg opp for timer.

Snack på frukt og grønnsaker. Epler, svisker og aprikoser er høy i løselig. Dette gjør dem foretrekkes naturlig appetittdempende midler.

Spis en grapefrukt før lunsj eller middag. Grapefrukt, høy i både fiber og antioksidanter, kan spises 20 minutter før måltidet for å dempe appetitten. Inkludert grapefrukt som en del av din naturlige appetitt-suppressant kosthold kan gjøres enten ved å spise hele frukten eller drikke grapefruktjuice.

Lag suppe måltidet. Vann-baserte supper, som minestronesuppe, er naturlig appetittdempende midler, fordi de er både vann-basert og rik på fiber. Hvis du ikke vil ha suppen som hovedrett, spiser en kopp før måltidet.

Spis grønne salater. Dark greener, som Romaine, endive, spinat og rød-leaf salat, inneholder en rekke antioksidanter og er fiber-rik. Enten spiser salater før hovedmåltidet, eller gjøre dem hovedmåltidet. Hvis du legger pinjekjerner, linfrø og /eller nyre bønner, kan du øke både fiber innhold og antioksidanter.

Spis fettfattig protein. I stedet for rødt kjøtt, trenger din naturlige appetitt-suppressant kosthold å inkludere sunn protein kilder. Begynner å spise fjærkre (uten skinn), fisk, fettfattig soya mat og bønner.

Drikkevarer

Drikk en 8oz glass vann 20 minutter før måltidet. Vann fyller deg opp og får deg til å miste appetitten. Vann hjelper også stoffskiftet og flush toksiner ut av systemet.

Hvis du ikke liker vanlig vann, drikke grønn te (høy i næringsstoffer) eller klem litt sitron i vannet ditt. Lemon har også noen naturlige appetitt-suppressant egenskaper i det.

Fysisk aktivitet

Get fysisk. Exercise har lenge vært kjent for å være en effektiv ingrediens i vekttap programmer og må inkluderes i naturlige appetitt-suppressant kosthold. Ifølge American Heart Association, begynner sakte (10 minutter daglig) og øke til 30 minutter daglig. Velg en aktivitet som passer for deg så er du med det. Legg variasjon til treningsprogrammet ditt slik at du holder med det.


Previous:nothing Next:bivirkninger av acai kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • Hva gjør tranebær juice?
 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
 • rå mat diett mat
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • hvordan du kjøper hoodia gordonii
 • dietter kjendiser bruke til å gå ned i vekt raskt
 • den ultrametabolism kosthold
 • lap band kosthold ideer
 • ekstreme vekttap dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com