naturlig kolon renset oppskrifter

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-02
Tykktarmen er ansvarlig for rensing og eliminere avfall fra kroppen. Når det ikke fungerer effektivt, kan avfallet råtne i tarmen og giftstoffer er reabsorberes tilbake i kroppen. Dette kan føre til alle slags sykdommer og helseproblemer. Vanlige symptomer er tretthet, hodepine, magesmerter, forstoppelse og diar¨¦, dårlig immunforsvar og hudproblemer. Rensing av tykktarmen kan forbedre helse og bedre energi og vitalitet

Du trenger:.
Datamaskin med internettilgang
. næringsrik, godt avrundet måltider.
sunn snacks.

Cleansing

The lemon honning rens fort har en sterk rensende effekt på tykktarmen. Det innebærer å kombinere en teskje av honning med saften av en halv sitron og en klype cayennepepper. Den kombinasjonen er lagt til en kopp renset vann og deretter tolv kopper av kombinasjonen forbrukes daglig. Denne fort kan vare i alt fra tre til ti dager.

Psyllium skall og linfrø danner en gel som substans i tykktarmen, og som det er evakuert fra tykktarmen, er feier all giftstoffer og rusk ut med det . Både psyllium husk og linfrø absorberer vann og trenger vann for sunn evakuering så det er viktig å drikke mye vann ved inntak av en av disse. De kan kjøpes i pulverisert form fra supermarkeder og lagt til frokostblandinger, juice, shakes, smoothies eller vann.

Grønnsaker og frukt har en kraftig rensende effekt på kroppen. En måte å fjerne tykktarmen er å gjøre en frukt og grønnsaker raskt. Dette kan også innebære å drikke juice og suppe også. En rask som dette kan gjøres for alt mellom tre til ti dager og lengre for de som har tillatelse og tilsyn av en lege. Tolv kopper av væsker, enten vann eller juice, må forbrukes hver dag i raskt. Alltid snakke med legen din først, før du gjennomgår noen rask.

Probiotika er de sunne bakteriene at linjen intestinal vegger, også kjent som tarmfloraen. Det anbefales at etter du har fullført en rask, fylle deg slimhinnen i tarmen med probiotika. Disse finnes i yoghurt som inneholder levende kulturer eller de kan kjøpes fra helsekostbutikker og apotek i en høy dose kapsel eller tablett form.

Urter

Avgifte te er en vanlig måte å holde kolon sunt. Disse kan tas med ditt vanlige kosthold og hjelpe til med fordøyelsen. Marshmallow root, fennikel og lakris rot er alle urter som bistår med rensing og hjelpe tarmene. Legg en teskje av noen av urter til en kopp kokt vann. La den bratt i tre til fem minutter, og deretter press og drikke. En til tre kopper kan tas daglig for å hjelpe til rensing av tykktarmen.


Previous:nothing Next:matvarer som hjelper vekttap

Relaterte artikler


 • vitamin anbefalinger for middelaldrende menn
 • kilder av LDL kolesterol
 • cellulite kur av trening
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • hvilke matvarer øker stoffskifte?
 • hvor å kjøpe acai berry
 • den beste diabetes diett
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • sunne dietter for personer med ms
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com