naturlig vanndrivende mat rettsmidler

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-03
Diuretika øker kroppens produksjon av urin, og som et resultat redusere de væskeansamlinger og hevelser. Vanndrivende medisiner er tilgjengelig, men noen mennesker foretrekker å bli kvitt overflødig vann vekt på en mer naturlig måte-ved å forbruke matvarer med vanndrivende egenskaper. For alvorlige tilfeller av vann i kroppen og de som er knyttet til en medisinsk lidelse, konsultere legen din før du starter en vanndrivende diett

Foods

konsumere mat med mild vanndrivende egenskaper. Dette kan være fordelaktig for folk som lider av leversykdom, hjertesvikt og høyt blodtrykk, ifølge helse-guruen Dr. Andrew Weil. Han råder imidlertid at bruk av vanndrivende mat for vekttap kan være bare en midlertidig fiks.
Grønnsaker som hjelper rense kroppen for overflødig vann med asparges, aubergine, selleri og løk, vannmelon er en mild vanndrivende frukt. Corn silke-den lange, myke tråder funnet på tuppen av hvert aks som det utvikler seg på lager-kan øke urinproduksjonen når det spises.
Andre matvarer som kan redusere væskeansamlinger i kroppen inkluderer salat, agurk, rosenkål og tomater. Kål og artisjokker kan også ha en svak vanndrivende effekt på kroppen. Silica, finnes i havre, er vanndrivende. Så er pepperrot.

Urter

Spis persille. En dekorativ pynt i restaurant retter, gir det en vanndrivende effekt når konsumert i små mengder, og hagtorn urten har betydelige vanndrivende egenskaper.
MayoClinic. com antyder at løvetann, ingefær og einer kan fungere som mild diuretika, men det også råder at bruk av urter og andre naturlige diuretika er ikke en erstatning for å ta medisinen legen forskriver dersom du lider av væskeansamlinger i kroppen relatert til en medisinsk lidelse.

Drikkevarer

Vet at noen drikker kan ha en vanndrivende effekt på kroppen, for eksempel kaffe og koffeinholdige Colas. Alkohol kan også redusere vann vekt midlertidig.
Grønn te, tranebær juice og urtete tilby noen vanndrivende verdi, samt en liten mengde enten sitronsaft eller eple cider eddik lagt til et glass vann.


Previous:nothing Next:oppskrifter med Stevia

Relaterte artikler


 • vekttap effekter av kanel
 • hvor mye omega-3 gjør man trenger per dag?
 • oppskrifter med Stevia
 • protein diett for diabetes
 • den beste diabetes diett
 • lav-sukker dietter barna vil like
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • ernæring for diabetikere
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • kosthold for leveren
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com