om 1200 calorie lav-fett dietter

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-15
Når du starter en kalori begrense diett, være sikker på at du får mest mulig ut av kalorier som du har lov til å ha. Fordi fett og oljer har også en tendens til å være høy i kalorier, en flott måte kutte ned på kalorier, er å velge en lav-fett kosthold. Dette gjelder særlig hvis du begrenser dine calorie telle til rundt 1200 kalorier om dagen

Noen Fats Are Good

Bruk fett med måte. Selv i en lav-fett kosthold er det viktig å huske at ikke bare vi trenger litt fett, men også at ikke alt fett er det samme. Selv de fett som er bra for oss er høy i kalorier, så de bør brukes med spesiell oppmerksomhet porsjonskontroll.

Del Kalorier

For å starte et fettfattig kosthold, dele opp kalorier for å tillate tre eller fire måltider per dag. Fordi lav-fett dietter har en tendens til å ha en høy konsentrasjon av frukt og grønnsaker du skal ønske å spise mindre mengder på en mer jevnlig. Frukt og grønnsaker ikke bare fylle deg opp fort, men de er også fordøye raskere. Du må kanskje justere spise planen å ta høyde for disse endringene.

Når dele inn kalorier for måltider, har din største måltidet så vel som de fleste av fett kalorier tidlig på dagen. Dette gir kroppen en god start. Et godt valg er frokostblanding, skummet melk og frisk frukt. Vær oppmerksom på porsjonsstørrelser på etiketten og velge en frokostblanding som er næringsrike.

For lunsj velg magert kjøtt, kylling eller tunfisk pakket i vann. Minst halvparten av tallerkenen bør inneholde friske grønnsaker. En porsjon brun ris er bedre enn hvitt som det er mindre raffinert. Igjen, ta hensyn til porsjonsstørrelser når du velger kjøtt og karbohydrater. En servering størrelse med biff eller kylling bør ikke være bredere enn din neve.

Ditt siste måltid på dagen skal være den minste. Du kan bruke resten av ditt daglige kalorier som du velger så lenge du gjør lite fett valg.

Skulle du føle behov for en matbit, en håndfull frosne druer gjøre en god lav fett og lav kalori valg.


Previous:nothing Next:fiberrik oppskrifter for kolesterol dietter

Relaterte artikler


 • hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom
 • oppskrifter med Stevia
 • hvordan sonen kosthold
 • hvordan du kjøper hoodia gordonii
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • den beste måten å rense kolon
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
 • rå mat diett mat
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av sennep
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com