oppskrifter for seks uker kroppen makeover

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-17
The Six Uke Body Makeover, designet av Michael Thurmond, er en ny teknikk utviklet for å hjelpe enkeltpersoner miste vekt og forme kroppen sin på samme tid. Planen fokuserer på å bestemme den individuelle kropp å bedre forstå hvordan hans metabolisme fungerer, identifisere problemområder, og skreddersy en diett bestemt til sin kropp og behov

Diet Cola Chicken

For å gjøre Diet Cola Chicken, ligner i smak på den gamle 7-Up kylling oppskrift, trenger du følgende ingredienser: 1 1 /2 lb beinfri, skinn kyllingbryst, 1 løk i skiver, 1 skiver paprika, 1 /2 kopp av dampet sopp, 1 hakket hvitløk fedd, 1 boks (12 cl. ) av kosthold brus, og 1 kopp sukkerfri ketchup
Brun kyllingen i en nonstick panne. Plasser kyllingen i en stor gryte og tilsett de andre ingrediensene. Bring blandingen over i en byll og umiddelbart slå den ned til et oppkok. La blandingen putre, røring, for 1 1 /2 time, eller til kyllingen starter å falle fra hverandre. Legg til så mange ferske grønnsaker til denne oppskriften som du vil.

Fruit Smoothie

For å gjøre denne protein-rik frukt smoothie, en sunn frokost alternativ for de som er på seks uker Body Makeover kosthold, trenger du følgende ingredienser : en kopp tilberedt Crystal Lys, 1 /2 pakke av dine favoritt sukker erstatning, 1 /3 til 1 /2 kopp av enhver diett-vennlig frukt (se diett plan for frukt tillatt for kroppen din type eller eliminere denne valgfrie frukten helt ), 4 ts. pulverisert eggehvite eller 2 vanlige egg hvite, og 1 til 1 1 /2 kopper av isen.

Bland Crystal Lite, sukker erstatning, frukt (hvis du har valgt å legge den), og egg hvite i en blender. Begynne å legge isbiter en av gangen og fortsette blending til du har en smoothie på en konsistens du liker.

Ovnsbakte Potato Chips

Ovnsbakt potet chips er et sunt alternativ karbohydrat og kan være en siderett til gå sammen med de vanlige Six Week Body Makeover hovedretter. For å gjøre ovnsbakte Potato Chips du trenger poteter, hvitløk pulver, paprika og chili pulver.

skrubb potetene og skjær dem så tynne som mulig. Legg dem på en non-stick cookie ark (eller på en cookie ark dekket med aluminiumsfolie). Dryss potetene med krydder etter smak, og stek dem i ca 5 minutter ved 450 grader. Snu potetene over, dryss dem igjen med krydder, og stek dem til de er sprø.


Previous:nothing Next:de beste måtene å få vekt raskt

Relaterte artikler


 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • kosthold for nyre styrke
 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • mat for å unngå for halsbrann
 • den mest effektive vekttap dietter
 • den beste vekttap patcher
 • mat å spise for adrenal fatigue
 • hvordan du kan redusere saltinntaket for et hjerte sunt kosthold
 • diett for å miste vekt og lavere kolesterol
 • den beste vitaminer for menn over 60
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com