oppskrifter med Stevia

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-03
Stevia er en trygg, nonglycemic søtningsstoff som kan bli stenket på frukt, rørt i avkjølt te eller kaffe, eller brukes i baking i stedet for raffinert sukker. Godkjent av FDA i 1996 som et supplement til mat, i stedet for et tilsetningsstoff, er det ofte funnet i enkelte kommersielle cookies, kaker og andre matvarer. Bruke Stevia hjemme er spørsmål om å vite konverteringen. For eksempel kan du bruke seks pakker av stevia pulver i stedet for ¼ kopp raffinert sukker. Det er trygt å konsumere fra pakken, eller i bakt eller kokt mat.

Du trenger:
datamaskin med internettilgang
. næringsrik, godt avrundet måltider.
sunn snacks.

Hva er Stevia?

Stevia er et naturlig søtningsmiddel som er omtrent 250 ganger søtere enn hvitt, raffinert sukker (sukker). Det har ikke noen kalorier eller øke blodsukkeret, noe som gjør det et godt alternativ for folk på vekt-tap dietter, eller de som er diabetiker. Stevia er trygt nok til å konsumere direkte ved å helle på tungen. For eksempel kan du strø det over kuttet grapefrukt eller morgen frokostblanding eller toast.

Stevia ble navngitt i slutten av det 19. århundre av Dr. Moises Santiago Bertoni, som kalte den Stevia rebaudiani Bertoni, for å hedre den paraguayanske kjemiker, Rebaudi. Den Stevia planten er innfødt til Paraguay.

Kan jeg bruke Stevia i Baking?

Nettsteder som Cooking med Stevia anbefaler 12 pakker av pulverisert stevia som tilsvarer u00BD kopp hvitt, raffinert sukker. Start med en enkel oppskrift som cookies, muffins eller pannekaker. De fleste oppskrifter for elementer som disse ville ikke kalle for mer enn u00BD kopp hvitt sukker, starter med 12 pakker av stevia. Juster etter behov.

Stevia for Diabetikere og Dieters

I følge en fersk studie publisert av Planta Medica, injiserte rotter med 1 /2 g stevia viste "forbedret glukose sekret. " Det betyr at leveren er i stand til å frigjøre lagret glukose som skal brukes av kroppen for energi: et positivt biprodukt.

Hvis du er kosten, redusere forbruket av raffinert sukker og bruke stevia riktig. Hvis du har noen alvorlige helsemessige problemer, og er du ikke sikker på om Stevia er hensiktsmessig for deg, kontakt lege eller ernæringsfysiolog.


Previous:nothing Next:Hvordan hjelper fiskeolje med vekttap?

Relaterte artikler


 • havregryn vekttap diett
 • en balansert vekttap diett
 • acai berry piller kontra juice
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • hvordan å gå ned i vekt uten for mye trening
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • vektkontroll kirurgi
 • naturlig kolon renset oppskrifter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com