raskeste måten å miste en øl magen

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-19
Den velkjente "øl mage" er navnet gitt til en mage som er veldig store. Selv om det ikke alltid er ervervet fra forbruket av øl er øl ofte en stor bidragsyter. Poenget er, en masse overflødige kalorier var konsumert og ikke brent av. For å miste ølet magen raskt, flere ting må skje

Fluids

Enten øl forårsaket magen eller ikke, øl fortsatt trenger å bli eliminert fra kostholdet ditt for å miste fett som har dukket opp. Det gjelder for alle former for alkohol og annen drikk som er høy i sukker og kalorier som brus, bearbeidet frukt juice, sukret te og sukkerholdig drikke kaffe. Bruk vann som eneste drikke i stedet. Det har ingen kalorier, hjelper det metabolize fett, og det også flushes giftstoffer fra systemet. The Institute of Medicine anbefaler at kvinner får 2,7 totalt liter væske per dag og menn får 3,7 liter totalt, med 80 prosent kommer fra drikkevarer og 20 prosent fra mat. Dette kommer ut til om lag ni 8-oz. kopper vann for kvinner og ca 12 8-oz. kopper for menn.

Mat

Glem høy-kalori mat som du kanskje har spist sammen med øl. De inneholder mye fett, kalorier og kolesterol. Eksempler på dette er frityrstekte matvarer, vinger, ost frites, nachos med smeltet ost og bearbeidede bakevarer. Spis frukt, nøtter, frø, grønnsaker, magert kjøtt, magre meieriprodukter og bønner. Disse matvarer tilbyr kvalitet kalorier og de er også gode kilder til protein, karbohydrater, fiber og vitaminer.

hyppige måltider

Spise mindre måltider gjennom hele dagen i stedet på to til tre store måltider kan hjelpe deg på en rekke måter. Det kan hindre deg i overspising, kan den holde deg følelsen fornøyd og det kan også opprettholde energinivået. Gjør dine måltider en balanse av protein, karbohydrater og fett, og spiser hver 2 til 3 timer. Et eksempel på et balansert måltid ville være en salat med kyllingbryst, en ss. av olivenolje og litt frukt.

Cardio

For å miste øl magen, er du også nødt til å brenne et betydelig antall kalorier. Ta del i noen hjerte-aktivitet hver dag, slik som løping, sykling, svømming, stepping, elliptiske trening, roing og tau hopping. Mål for 45 til 60 minutter per dag, 3 til 4 dager i uken. Hold intensiteten moderat til høy.

Vekt Training

Bygg muskler kan bidra til å øke stoffskiftet som igjen vil brenne mer kalorier og redusere øl magen. Gjør øvelser som er rettet alle de store muskelgruppene. Eksempler på dette er dumbbell brystet presser, militære presser, dumbbell bakre rekkene, overhead tricep extensions, armhevinger og lung.


Previous:nothing Next:hvordan å slutte å drikke pepsi, cola eller annen brus

Relaterte artikler


 • hvor å kjøpe sjø vegg
 • gastrisk bypass pre-kirurgi kosthold
 • matvarer som hjelper vekttap
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
 • fiber ernæring kosthold
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • Slik finner phentermine
 • naturlig appetitt suppressant kosthold
 • porsjonskontroll og fedme forebyggende for barn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com