seks uker vekttap plan

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-06
Fedme priser i USA fordoblet blant voksne fra 1980 til 2000 og om lag 60 millioner voksne er nå overvektige, i henhold til føderale Centers for Disease Control and Prevention. Det finnes en rekke måter å gå ned i vekt. Men når det kommer til stykket, miste vekt krever vilje og en plan. Utvikling av en seks-ukers vekttap plan kan være en persons største fortrinn når du prøver å gå ned i vekt

Hvor mye vil du ha å tape?

Det første trinn i seks uker vekttap plan er å avgjøre hvor mye vekt du ønsker å miste. To pounds per uke er den sikreste vekttap rate. Det betyr at du kan lage et mål for å miste 12 pounds av vekt med en seks-ukers plan.

Opprette en kalori underskudd

Deretter må du opprette en daglig kalori underskudd. Brenning en kilo kroppsfett krever en 3200-kalori underskudd. Start med å finne ut hvor mange kalorier du forbrenner på en dag uten trening (se Calorie Calculator i referansene nedenfor). Når du har bestemt din metabolske rate, må du finne ut hvor mange kalorier du skal kutte fra kostholdet ditt og hvor mange kalorier du skal brenne gjennom trening. Å miste to pounds per uke, må du lage en 1000-kalori underskudd per dag. Du kan gjøre dette ved å kutte 500 kalorier i mat fra ditt daglige kosthold, og brenne enda 500 kalorier gjennom trening.

Unngå Mettet fett

Alle vekttap plan krever redusere inntaket av mettet fett. Mettet fett er fett som vanligvis er solid i romtemperatur, og resultatet de i rask vektøkning, ifølge American Heart Association. Matvarer som inneholder mye mettet fett er den største årsaken til vektøkning og fedme i USA. A Double Quarter Pounder med Cheese fra McDonald's har 19 gram mettet fett og 740 kalorier.

Elevate Your Heart Rate

Cardio trening er en viktig del av planen din. Mister vekt handler om å heve pulsen. Løping er den mest grunnleggende cardio trening, men svømming og sykling er gode alternativer til å kjøre fordi de har mindre påvirkning på leddene. Du ønsker å trene iherdig nok til å nå målet hjertefrekvens (se Heart Rate Calculator i referansene nedenfor). Kjører på en tredemølle som måler hjertefrekvensen kan du enkelt overvåke pulsen mens du trener.

Innlemme Vekt Training

Ta med vekttrening med cardio øvelser. Hvis du ikke tar med rutinemessig vekttrening i planen, kan du miste muskler sammen med fettet. Vekt trening øker muskelmasse, noe som kan øke metabolic rate. En person som har mer muskler vil nesten alltid ha en høyere metabolic rate enn en person med mindre muskler.

Nøklene til suksess

Essentials for dine seks-ukers vekttap plan inkluderer en diett lav på mettet fett, cardio trening, og vekttrening. Men det viktigste elementet er besluttsomhet: du må følgeplanen din og feste med det!


Previous:nothing Next:hvordan å håndtere diett uten dumt kjepphest dietter

Relaterte artikler


 • fransk frites næringsverdi
 • hvor å miste vekt jobbe netter
 • vitamin anbefalinger for middelaldrende menn
 • Slik finner phentermine
 • hva er bee pollen godt for?
 • hvordan å øke hjerte helse med Middelhavsdietten
 • kilder til vitamin B
 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
 • vektkontroll kirurgi
 • fiskeolje fordeler og ulemper
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com