super mat diett plan

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-14
Super mat gir et høyt nivå av antioksidanter, omega fettsyrer og essensielle fettsyrer. Du finner de fleste super ernæringsmessige mat på det lokale supermarkedet. Saken om disse matvarene er at det er ikke en som inneholder hver fordel. Derfor er det viktig å inkludere så mange som disse matvarene i det daglige måltid planer. Noen vanlige og lett tilgjengelig super matvarer inneholder epler, blåbær, nøtter og bønner

Epler på mange måter

"Epler er lastet med den kraftige antioksidanter quercetin og Catechin, som beskytter cellene mot skade-det betyr en redusert risiko for kreft og hjerte-og karsykdommer, spesielt hvis du spiser i huden, sier Amy Paturel, MS, MPH, av Everydayhealth. com. Etter å ha epler i kosten er like enkelt som gumlet på frukten. Andre måter er å legge biter av epler til kaldt fullkorn frokostblanding, yoghurt og en varm, kremet skål med havregryn. Epler er også bra med is, og spesielt deilig i apple pie.

Blåbær

Blåbær er en ernæringsmessig kraftsenter fullpakket med fiber og antioksidanter. Legge ferske eller frosne blåbær til et daglig kosthold kan blant annet legge bærene til korn eller baking blåbær muffins. Blåbær også gjøre en god matbit og kan spises sammen med nøtter, yoghurt og til og med et glass lettmelk. Prøv å legge blåbær til frukt rister også.

Nøtter og frø

Nøtter og frø er rike på essensielle fettsyrer og fiber og i henhold til Dr. Nigel Perricone av Oprah. com, kan "redusere risikoen for kreft, hjertesykdom og diabetes, kontrollere vekten uten sultfølelse og reduserer synlige tegn på aldring som rynker og slapp hud. " Legg solsikkefrø til salater i løpet av lunsj, snack på usaltet peanøtter og cashewnøtter og selv blande linfrø i frukt på vibrering og mel til baking.

Beans

Bønner er høy i fiber, magnesium og kalium, og American Diabetes Foreningen siterer dette som et av sine super mat-en som gir så mye som en tredjedel av det daglige fiber kravet i en 2000-kalori diett. Lage enkle bønne supper med en oppskrift av blandede bønner, grønnsaker eller kylling kjøttkraft, løk, hvitløk og friske urter og kaste i noen få andre grønnsaker som gulrøtter og selleri.

Eksempel Daglig Diet

Her er et eksempel på hvordan å innlemme alle de ovennevnte super mat inn i en fylling, daglige kosthold. Til frokost, kan du prøve en kopp kokt havregryn med en halv kopp blåbær og en halv kopp melk. Legg til en kvart kopp med valnøtter for å gjøre dette måltidet mer tilfredsstillende. For lunsj, prøv en medium bolle med bønnesuppe med en kopp brun ris. Legg til et eple som mellommåltid. Til middag kan du prøve en kylling salat sandwich med hele korn brødet beriket med linfrø. Legg til en kopp yoghurt som mellommåltid.

Andre Super Foods

Listen over super mat strekker seg til grønne bladgrønnsaker, hele korn, fersk fisk og massevis av enkle og eksotisk mat. Noen av disse andre matvarer inneholder yoghurt, mandler, appelsiner, rødvin, mørk sjokolade, hvitløk, løk, grønn te og egg. Se referansen seksjonen for flere ideer.


Previous:nothing Next:innlegg koloskopi kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan bli motivert til å spise riktig
 • enkel diabetiker matlaging
 • høyt LDL kolesterol diett tips
 • matvarer som er svært høy i jern
 • å spise sunt for hjertet
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • den beste diabetes diett
 • low-carb dieting
 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
 • omega 3 vitamin informasjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com