super raske vekttap tips

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-18
Hvis du er en stor begivenhet som kommer opp men finner du det spesielle antrekket er passende litt for stramt, slappe av. Det er flere ting du kan gjøre for å miste vekt veldig raskt. Med utholdenhet og nøye oppmerksomhet på detaljer, kan du slippe mye pounds raske

Warning

Husk at en optimal vekttap rate er 1 til 2 kg. per uke. Mens den første uken eller så, kan du miste opptil 5 kg. , Er at hovedsak vann vekt. Hvis du fortsetter å tape på det tempo, kan det føre til helseproblemer.

Kontakt lege før du starter noen drastiske vekttap programmet, spesielt hvis du er kroniske sykdommer som diabetes.

Fasting

En rask er den raskeste måten å miste vekt. Under en rask, spiser du absolutt ingenting og drikker bare vann eller juice. (Noen mennesker gjør fort på brød og vann. ) Folk har brukt faster i århundrer, hovedsakelig for religiøse eller åndelige årsaker, men ofte for vekttap også. Selvfølgelig er en rask vanskelig og de fleste varer bare en dag eller to. Men med utholdenhet, er det mulig å miste 5 kg. på en 3-dagers faste-nok til å gjøre en merkbar forskjell i hvordan klærne passer

Diet Pills

Det finnes utallige slankepiller og lignende produkter på markedet som lover rask vektreduksjon. . Noen er diuretika som hjelper kroppen å kvitte seg med overflødig vann. Andre er appetittdempende midler som hindrer deg fra følelsen sulten. Andre er stoffskiftet boosters som gir deg mer energi og hjelpe deg å forbrenne mer kalorier. Hver av disse produktene har nytte og kan hjelpe deg å miste vekt. Men når du slutter å ta dem, sjansene er all vekten vil komme tilbake med mindre du har tatt vare å lære nye spise-og mosjonsvaner. I tillegg har disse produktene også har bivirkninger: De kan øke hjertefrekvensen til farlige nivåer, forårsake søvnløshet eller irritabilitet, og kan interagere med andre medisiner

Diet

Noen super rask diett tips er:.

Drikker masse vann (åtte 8-oz. glass per dag eller mer)
begrense deg til en servering ved måltider
Eliminere mellom måltid snacking
Bruk mindre tallerkener
eliminere alle tilsatt sukker, salt og fett

Øvelse

En annen måte å miste vekt raskt er å trene mer. Jo mer du trener, jo mer kalorier du brenner. I stedet for en 30 minutters spasertur, ta en time-lang tur i stedet, eller legge til litt jogging i din daglige vandring. Prøv noen nye aktiviteter, som en øvelse video eller en svømmetur klasse. Eventuelle lagt treningstid eller intensitet, vil hjelpe.

Tips

distrahere deg fra dine dårlige vaner. Hvis du har vært å treffe i automaten på 3 pm, ta en rask spasertur i den andre retningen, telefonen en venn eller takle en jobb du har vært å sette av.

Gi deg selv en liten belønning hver gang du har fullført en trening: Sett en dollar i en sparegris, laste ned en ny låt for MP3-spilleren, eller tenke på en annen liten, non-food belønning for å holde deg motivert.

Post et bilde av deg selv i tynnere dager på snack skap eller kjøleskap. Når du er fristet til å bryte reglene, vil du ha en påminnelse om målet.

Unngå å kjøpe junk food, selv "for barna. " Hvis den ikke er tilgjengelig, vil du ikke spise den.


Previous:nothing Next:MUFA diett plan

Relaterte artikler


 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
 • fiber ernæring kosthold
 • hvilke matvarer er høyt i alkaliske?
 • høye protein dietter og risiko
 • benefiber bivirkninger
 • mat å spise for adrenal fatigue
 • høyt LDL kolesterol diett tips
 • fiberrik oppskrifter for kolesterol dietter
 • hvor å kjøpe acai berry
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com