svært lavt fiber mat til frokost

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-20
Fiber holder deg fast, motvirker dårlig kolesterol og hjelper deg å opprettholde en sunn vekt. Imidlertid kan noen mennesker trenger å overvåke sine fiber inntaket slik at de ikke bruker for mye. Mange matvarer er lav i fiber. Når det gjelder ditt første måltid på dagen, mest populære frokost-elementer har svært lave fiberinnholdet .

Doughnuts

Doughnuts har en ekstremt lav mengde fiber, hvis noen i det hele tatt. De fleste donuts er hvitt mel-baserte deig stekt eller bakt, vil du ikke finne fiber i dem, for ikke å nevne minimal næringsinnhold. Doughnuts er høy i kalorier, mettet fett og natrium, og lav i viktige vitaminer og fiber (mindre enn 1 g per porsjon).

Egg

Egget er ofte en felles frokost mat fordi det er relativt billig, ganske sunt og du kan lage det en rekke måter. Et egg inneholder viktige vitaminer og mineraler, sunne omega-3 fettsyrer og protein. Hvis du trenger å se på fiber inntaket, er egget et godt valg fordi det ikke inneholder fiber.

Muffins

Med mindre du baker dine egne muffins og vet ingrediensene, mest butikk eller en restaurant muffins er trolig lite fiber. Ones inneholder blåbær eller tyttebær eller hele hvetemel kan ha små mengder fiber. En 4 oz. Otis Spunkmeyer chocolate chip muffins har 13 g fett, 230 kalorier og mindre enn 1 g fiber.

Kjøtt

Mange velger frokost kjøtt med pannekaker eller omeletter. Typisk frokost kjøtt inkluderer Canadian bacon, skinke og pølse. Disse kjøtt er høy i protein, men har ingen fiber, selv om de er sunnere alternativer laget med kalkun eller vokst naturlig. Hillshire Farms land røkt bacon har 0 g fiber.

pannekaker eller vafler

Hvis du lager din egen røren fra grunnen av med hele hvetemel, kan du kanskje til å legge fiber til pannekaker eller vafler. Men, de fleste pannekaker og vafler i den frosne delen av dagligvarebutikk eller på restauranter inneholde fiber. En IHOP buttermilk pannekake, for eksempel, har 110 kalorier, 450 mg natrium og 0 g fiber.

Frokostblanding

Selv om mange frokostblandinger tout hele korn og fiber på sine etiketter, mange av de populære frokostblandinger gir ikke mye fiber. Kellog's Special K frokostblanding, fremmet som et fast innslag i en sunn vekttap plan, er lav i kalorier og fiber, med kun 1 g per porsjon.


Previous:nothing Next:diett for hypothyroid pasienter

Relaterte artikler


 • Slik finner phentermine
 • kosthold for prostata kreft behandling
 • hjemmelagde godbiter for en kolesterol kosthold
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • thermogenics og vekttap
 • vitamin anbefalinger for middelaldrende menn
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • svært lavt fiber mat til frokost
 • innlegg koloskopi kosthold
 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com