tips for Herbalife shake vekttap

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-22
Herbalife er selskap som produserer en rekke kosttilskudd produkter som er spesielt sammensatt for å hjelpe indusere vekttap. En av de mest effektive og populære Herbalife produkter på markedet er den ernæringsmessige Herbalife shake. Utformet som et måltid erstatning for balansert ernæring, inneholder Herbalife shake 19 viktige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Den shake er tilgjengelig er 15 forskjellige smaker og tilbyr en sunn dose av protein og løselig fiber

Stick til Måltider

Herbalife tilbyr en rekke måltid som er tilpasset dine personlige behov. Nøkkelen er å finne det som fungerer best for deg. For eksempel, hvis du liker å nyte en sen-kveld snack, tilbyr Herbalife et måltid plan som vil hjelpe dempe snack cravings. Ta deg tid til å finne ut hva din personlige matvaner er før du velger et måltid plan. Når du bestemmer hvilken måltid plan er best for deg, hold deg til det. Måltidet Planen var utformet for å hjelpe deg å miste vekt. Hvis du avviker fra måltider, vil du kun bli sabotere deg selv. Gjør et bevisst valg å følge måltidet plan som best du kan. Når du begynner å se resultater på vekten, vil du være glad for at du gjorde.

Legg Enkelte Variety

Drikker vekttap rister to ganger om dagen kan bli litt kjedelig. Heldigvis har Herbalife utviklet mer enn en smak. Hvis du er lei av å drikke samme shake, så er det på tide å bytte smaker. Ikke stopp å drikke den rister på grunn av kjedsomhet. Dette vil bare hindrer din fremgang. Prøv hver smak som Herbalife har å tilby. Velg mellom vanilje, sjokolade, tropisk frukt, café latte og mer. Med 15 smaker å velge mellom, kan du sikkert kaste litt variasjon inn i blandingen.

For enda mer variasjon, prøve å legge litt frukt til å riste og gjør den om til et vekttap smoothie. Besøk Herbalife hjemmeside for moro smoothie oppskrifter eller være kreativ selv. Bananer, jordbær, kiwi, blåbær og bringebær er alle gode valg for å legge til litt spenning i det daglige riste. Ikke la rist kjedsomhet holde deg i å nå dine vekttap mål.

Finn støtte

Har et enkelt søk og du vil finne mange nettsteder som tilbyr Herbalife støtte grupper. Bli med i en gruppe og legge inn spørsmål i forumet. Støtte grupper er en fantastisk kilde til positiv forsterkning, og den kunnskapen og støtten du får fra andre kan være svært nyttig. Samhandle med en støttegruppe så ofte som mulig, og du vil finne at det kan tjene som en viktig ressurs som du navigerer på egen vekttap reisen.


Previous:nothing Next:tips om bruk av ultratynne rask plan

Relaterte artikler


 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
 • høyt LDL kolesterol diett tips
 • 1200-1500 kaloriinntak
 • om grønn te vekttap
 • hvor mye protien folk bør spise?
 • bivirkninger av acai kosthold
 • Hvordan hjelper fiskeolje med vekttap?
 • mat for å unngå for halsbrann
 • hvordan komme alfa eller beta fett reseptorer miste fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com