tips og triks for å miste vekt raskt

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-11
Å miste vekt er raskt ikke alltid den sunneste måten å slanke seg, men det er noen ganger nødvendig. Enten du vil passe inn som ny kjole for en kommende hendelse eller hvis du bare trenger å kaste pounds til kick start på vekttap, er det mange tips og triks for å miste vekt

spiser mindre, Øvelse Flere

Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt, er den beste metoden bare å spise mindre og trene mer. Det kan virke som en enkel løsning, men det er også den mest effektive komponenten i å miste vekt. Prøv å kontrollere deler ved å fylle tallerkenen din med en normal mengde mat, og deretter sette en fjerdedel av det tilbake. Hvis du blir sulten senere, kan du spise det da. Prøv dette for et par dager og så prøve å gjøre det med halvparten av normal del. I løpet av få dager, vil du være å spise mindre og føler fornøyde.

Som for mosjon, det bare kommer ned til enkel matematikk. Du må forbrenne mer kalorier enn du inntar. Det betyr at hvis du tar på 2000 kalorier hver dag, må du finne noe å brenne minst at mange kalorier eller annet de ekstra kaloriene bli lagret som fett i kroppen din. En måte å gjøre dette på er å finne en sprek sport eller hobby som du liker så du vil ønske å trene hver dag. For eksempel, hvis du liker tennis, prøve å spille så ofte som mulig slik at du vil nyte brenne kalorier.

Natural Diuretika

Natural diuretika er mat (vanligvis urter) som hjelper kroppen kvitte seg med overflødig vann. Mange som trenger å gå ned i vekt har vanligvis overflødig væske at deres kropp er å beholde og diuretika kan kaste de væsker raskt. Løvetann, einer og ingefær er tre av de mest populære naturlige diuretika, og du kan finne dem hos din lokale helsekost butikk. Persille, melon, asparges og artisjokker også har vanndrivende egenskaper som hjelper flush kroppens overflødig væske. Kaffe, te og brus er vanndrivende, men i mindre grad.

Du kan også følge en diett plan som reduserer mengden av vann som kroppen beholder. Spise små mengder av brød, ris og andre stivelsesholdige karbohydrater bidrar til et lavere nivå av overflødig væske i kroppen din. Unngå salt og sukkerholdige matvarer, også, fordi denne type produkter har en tendens til å holde vann. Pass på å drikke rikelig med vann og usøtet te å hjelpe kroppen din flush ut væske. Et utvalg av frukt og grønnsaker bidrar også til en sunn vanndrivende diett plan.

Avgifte kroppen

avgifte kroppen din er som skylle ut overflødig vann, men det også renser kroppen din for andre giftstoffer som er tynge deg ned. Før du tar noen avrusning produkter eller starte en detox diett, må du slutte å røyke, slutte å drikke kaffe og alkohol, og kutte ut mettet fett og sukker fra kosten din. Også, redusere så mye stress som du kan fordi stress utgivelser hormoner inn i systemet ditt. Dette kan skape giftstoffer i kroppen din, og sakte ned en avgiftning prosess.

Avgiftning programmer vanligvis følger en syv-dagers planen. I de første to dagene, bør du raskt og bare drikke væske som vann, naturlig juice og urtete. For de neste fem dagene, følge en sunn diett plan med mye fiber, frisk frukt og grønnsaker (rødbeter, kål, tang, reddiker, etc. ) og rikelig med vann. I tillegg bidrar ta varm dusj eller svette i en badstue kvitt kroppen for giftstoffer ved å eliminere dem gjennom svette.


Previous:nothing Next:ikke meieriprodukter kilder til kalsium

Relaterte artikler


 • multi-vitamin bivirkninger
 • hvor mye protien folk bør spise?
 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • urte rensing kosthold
 • fiber ernæring kosthold
 • vekttap diett
 • den ultrametabolism kosthold
 • matvarer som redusere mage fett
 • nyttige vekttap ideer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com