tips om bruk av ultratynne rask plan

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-22
Når Ultra Slim Fast truffet markedet, begynte det som en kombinasjon av melkesjokolade, stivelse, kli og hele hvete blandet med vann. Hensikten med dieter var å drikke "en shake til frokost, en shake til lunsj, og deretter spise en fornuftig middag. " Siden da, en rekke barer og måltid-on-the-go-barer er lagt til Slim Fast's liste over produkter

Om Plan

Slim Fast hevder å bruke HC4-en formel blanding av proteiner, fiber og lipider som til slutt vil bidra til å dempe sulten i opptil 4 timer. Slim Fast også hevder sine produkter vil bidra til å redusere kaloriinntaket i løpet av dagen ved å holde deg fyldigere, lengre.

Av de mange dietter som er på markedet, hevder Ultra Slim Fast Diet også det er mest praktisk. Du kan ta med vibrering å arbeide og bære dem med deg hele dagen. Den dietten hevder det ikke inneholder sentralstimulerende stoffer eller appetittdempende midler, men heller, vitaminer, mineraler og fiber.

Hvordan den skal brukes

Siden kommer ut med et måltid erstatning system bestående av shakes i enten en væske eller pulverform, har Slim Fast kommet ut med ernæringsmessige snackbarer, frokost og lunsj barer og måltid-on-the-go barer. Slim Fast kommer i forskjellige smaker som Cappuccino Delight, kremet melkesjokolade, fransk Vanilje, Rich Chocolate Royale og Strawberries N 'Cream.

Hvis du ønsker å bruke Ultra Slim Fast Diet å kaste pounds, er det foreslått å erstatte to måltider med en shake og spiser en fornuftig måltid og tre sunne snacks. Hvis du ønsker å opprettholde din nåværende vekt, prøve å erstatte ett måltid med en shake og spise to måltider fornuftig og tre sunne snacks hver dag.

Å starte din diett, erstatte frokost måltid med et måltid-on-the-go riste. For din morgenen snack, har en halvparten av en banan. For lunsjtid, har en Optima shake og en halv kalkun sandwich. For din ettermiddagen snack, spise seks cherrytomater og en snack bar. For middag kan du velge fornuftig mat. Sørg for at plate består av 1 /4 protein, 1 /4 stivelse og 1 /2 grønnsaker. Ha en liten blandet salat på siden med et fat med frukt.

Formålet med planen er å kombinere din favoritt mat med Slim Fast produkter. Foruten en shake eller spise en bar til lunsj, inkludere en 200-calorie mat sammen med den. Hvis du har det kalkun sandwich en dag, prøv en sitrus spinat salat neste dag med snack bar.

Husk å velge hvilken diett er riktig for deg og din plan. Som med alle diett, bør du kontakte lege med spørsmål eller bekymringer.


Previous:nothing Next:mat ideer for raske og enkle vekttap

Relaterte artikler


 • svært lavt fiber mat til frokost
 • ting du kan spise på en hvete diett
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • diabetiker måltid ideer
 • hvordan å håndtere diett uten dumt kjepphest dietter
 • muskel bygging diett plan
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
 • farene ved å være undervektig
 • lavt protein lav-fett og lavt kolesterol dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com