tre måneder vekttap plan

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-21
Ifølge Medline Plus, 60 prosent av amerikanske voksne overvektige eller fete. En grunn til millioner av amerikanere kamp for å gå ned i vekt er fordi de mangler en plan. En tre-måneders vekttap plan kan være en persons største fortrinn når du prøver å gå ned i vekt. De mest vellykkede tre måneders vekttap planer inkorporere både slanking og trening, noe som resulterer i sunt vekttap

Opprett en Vekttap Mål

Opprette et vekttap mål er første steg for å utvikle en tre-måneders vekttap plan. Når du oppretter en vekttap mål, ikke vær redd for å være ambisiøs. Sunn vekttap er ansett å være et tap av to pounds eller mindre per uke. Derfor kan en tre-måneders vekttap plan potensielt føre i 24 pounds av sunn vekttap. Men, hvis du ønsker å være mer konservativ, kan du ha et mål om å miste 12 eller seks pounds.

Look For tomme kalorier

Forbruk av tomme kalorier er en av de viktigste årsakene til vektøkning. Ifølge HealthCastle. com, tomme kalorier er matvarer som er rike på kalorier, men har liten eller ingen næringsverdi. Eksempler inkluderer brus, godteri barer, mange rask mat og cookies. Bruk noen minutter på å avgjøre om du bruker tomme kalorier på en daglig basis. Under utførelse av de tre-måneders vekttap plan, må du til å sterkt redusere eller eliminere bruken av tomme kalorier.

Opprett en Øvelse List

Det neste trinnet i å opprette en tre-måneders vekttap plan er å skape en liste over øvelser som du liker. Vekttap over de neste tre månedene vil bli lettere hvis du gjør aktiviteter som du liker. Noen eksempler er svømming, sykling, basketball, løping, yoga og fotturer. Ifølge nutristrategy. com, en time av moderat raske svømming gir rundt 472 kalorier forbrent.

Unngå Mettet fett

Ifølge American Heart Association, mettet fett er den ledende årsak til høyt kolesterol og også fører til vekt gevinst. Matvarer som hamburgere, melk, ost og smør har mettet fett. The American Heart Association anbefaler at mindre enn 7 prosent av maten din hver dag kommer fra mettet fett.

Stick To The Plan!

Når du har opprettet en tre-måneders vekttap plan, er det viktig å holde seg til planen. En av de viktigste grunnene til at folk ikke klarer å gå ned i vekt er at de ikke holde seg til planen sin. Hvis du unngå mettet fett, trening på daglig basis, og unngå tidkrevende tomme kalorier du bør ha noe problem å miste vekt.


Previous:nothing Next:metthetsfølelse vekttap

Relaterte artikler


 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
 • grunnen bison ernæringsmessige informasjon
 • mat for raskt vekttap
 • hva er den beste dietten for vekttap?
 • en balansert vekttap diett
 • diett planer for multippel sklerose
 • meksikansk mat for diabetikere
 • lønnesirup sitronsaft rens
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com