ultrametabolism detox

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-12
Opprettet av Mark Hyman, MD, det UltraMetabolism Diet er basert på en hovedstol som dr. Hyman kaller "nutrigenomics", som innebærer å spise hele mat til fart stoffskiftet og redusere betennelser. De åtte-ukers plan begynner med en avgiftning fase, noe som eliminerer visse matvarer grupper for å redusere betennelse og hoppe-start vekttap i kroppen. Denne fasen varer i tre uker og innebærer eliminere kjente allergener fra kroppen

Foods Unngå

Når begynner de tre-ukers detox delen av UltraMetabolism Diet, det er visse matvarer som du bør unngå. Disse inkluderer meieriprodukter, som melk, yoghurt, ost eller egg;. Og hvete produkter, som brød, kjeks eller korn

Disse matvarene er vanligvis forbundet med felles mat allergier, for eksempel en allergi til gluten, som finnes i hvete. Hensikten med å eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt er å se om du er allergisk mot disse matvarene. De er langsomt re-introdusert i kroppen i neste fase for å teste hvor godt kroppen tåler dem.

Foods å konsumere

Den UltraMetabolism Diet krever tilhengere til å spise hele mat, som grønnsaker, frukt, bønner og magert kjøtt. Oppskrifter i denne fasen inkluderer en stekt grønnsak gryte, kjøttpudding med grønnsaker, ristede reker eller supper som inneholder grønnsaker. I tillegg har boken på diett, Dr. Hyman har også gitt ut The Ultrametabolism Cookbook, noe som gir oppskrifter for detox del av dietten. Som en generell regel, men bør du velge fra den tidligere nevnte mat grupper og lage mat med all-naturlige matvarer inneholder ingen konserveringsmidler.

Stress Reduction

I tillegg til å spise visse matvarer, anbefaler Dr. Hyman redusere en persons mengde stress under detox fasen for å hindre betennelser. Stress øker kroppens kortisol nivåer, noe som kan forårsake betennelse vev. Som mål detox fase er å eliminere betennelse, delta i spenningsgløding aktiviteter, som for eksempel meditasjon, yoga, skriver i et tidsskrift, eller andre former for trening kan hjelpe.


Previous:nothing Next:fiberrik lavt kaloriinntak

Relaterte artikler


 • sunt vekttap hjelp
 • naturlig vanndrivende mat rettsmidler
 • ernæring for diabetikere
 • ernæring for nyrer
 • ekstreme vekttap dietter
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • fiskeolje fordeler og ulemper
 • kosthold for unclogging arterier
 • hva urter er godt å hjelpe slutte å røyke?
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com