ultrasimple kosthold oppskrifter

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-23
Spise mindre og trene mer er antatt å være nøkkelen til vekttap, men Dr. Mark Hyman utfordringer dette mest varige visdom i sin bok "Ultra Metabolisme: The Simple Plan for Automatisk vekttap. " Ifølge denne dietten, kalorier er bare like før de kommer inn i kroppen --- hvor ulike typer (en muffins kontra ett egg, for eksempel) blir absorbert ved ulike priser og har ulik effekt på stoffskiftet --- og vekten din.

Mangia!

Hyman advarer at du vil miste muskler og satt på fett hvis du spiser mindre enn din hviler metabolic rate krever, som er omtrent 10 ganger din vekt i kalorier. Følgelig, for å unngå overspising det er viktig å ikke hoppe over måltider og å spise regelmessig.
Den maten du velger er avgjørende for å holde stoffskiftet stødig og appetitten i sjakk. Enkle karbohydrater, som sukker, hvitt mel og ris, inn i blodstrømmen for fort og fremme vektøkning. I stedet velger for høy-fiber matvarer (grønnsaker, bønner), kvalitet proteiner (magert kjøtt, nøtter, bønner), sunt fett (avocado, nøtter, olivenolje) og sunne karbohydrater (frukt og grønnsaker).
Når du spiser er også viktig. Sumobrytere er gjort, ikke født, Hyman skriver, og de bulk opp av sulter seg selv når de trener og napping etter at de spiser. Hyman også anbefaler å begrense mettet fett (fett kjøtt, smør, ost) og transfett som finnes i mange bearbeidet mat.
slutt, bør du spise en kombinasjon av hele matvarer og ta hensyn til hva energizes deg og hjelper til å holde deg full i flere timer av gangen. Hold en food journal å taste inn på hva som er mest tilfredsstillende og nærende for deg. Utvikle en spise rutine basert på disse observasjonene og holde seg til det. Det er mulig å danne nye matvaner og dyrke sunne cravings.

Frokost

Frokost er viktig. Studier, for eksempel en gjort ved Purdue University, viser at en høy-protein frokost er viktigere enn noe annet måltid i å redusere totale kaloriinntaket i løpet av dagen. Ditch bagels, vafler, muffins og frokostblandinger. I stedet prøver peanøttsmør på hel-korn toast, egg med grønnsaker eller avokado på hel-hvete pita.

Whole Foods

Fordi kostholdet er hel-mat-baserte, kan være enkle oppskrifter: linser kokt med stuet tomater og grønnsaker, marinert kylling på toppen av en kastet salat, en Midtøsten-tallerken med hummus, oliven og agurksalat, eller en bøffel burger i mellom tykke crunchy Romaine blader. Eksperimenter med krydder og sukker-fri sauser (lese etiketter) for å slå de samme ingrediensene i nye retter. Når du begynner å spise hele, ubehandlet mat du kanskje bli overrasket over utvalget av deilige og nærende smaker.


Previous:nothing Next:jawbreakers ingredienser

Relaterte artikler


 • hvor mye vann bør en type 2 diabetes drink?
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • matvarer for å unngå på en lav natrium diett
 • høyt kolesterol behandling kosthold
 • Slik finner phentermine
 • kroppsfett redusering
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • tips for Herbalife shake vekttap
 • matvarer som er svært høy i jern
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com