vekttap mat for kvinner

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-05
Mat ikke hjelpe til med vekttap, så gjør de rette valgene er viktig. Spis kontrollerte deler av antioksidant-pakket bær, omega-3 beriket laks og kalsium-tett, lav fett meieri å miste mer vekt og nå vekttap mål

trenger Du:
datamaskin med internettilgang
. næringsrik, godt avrundet måltider.
sunn snacks.

bær

Blåbær inneholder fiber og antioksidanter og er tillatt i den mest begrensede fasene av lav eller ingen carb dietter. Både fiber og antioksidanter drivstoff vekttap fordi fiber gir en lengre periode med mett og antioksidanter forsinke aldringsprosessen og øker metabolismen.

Har opp til 1 kopp blåbær hver dag for de mest fiber og antioksidanter fordeler, eller legge noen til fettfattig yoghurt eller stål-kuttet havregryn.

Laks

Laks er en god mat for kvinner fordi det inneholder en dusør på omega-3 fettsyrer, som reduserer betennelse og stabilisere blod sukker. Dette resulterer i følelsen fyldigere en lengre periode, og holder stoffskiftet drevet og brenne fett.

Spis laks grillet eller svarte og inkluderer 3 oz. i kostholdet ditt tre ganger i uken for optimale resultater.

Low Fat vanlig yoghurt

Dairy er viktig for bein helse og vekttap i kvinner. Lite fett vanlig yoghurt er en kombinasjon av kalsium og proteiner, de viktigste komponentene for helse og vekttap.

University of Tennessee Professor i ernæring, Michael Zamel, PhD. presenterte funn fra sin studie av virkningen av yoghurt på vekttap på 2003 Experimental Biology konferansen. Zamel konkluderte med at personer som har lagt fettfattig yoghurt til deres kosthold plan tapt mer vekt enn de som bare redusert kaloriinntak.
Study deltakerne har redusert normale kaloriinntak med 500 kalorier per dag, men en gruppe som forbrukes ca 1100 mg kalsium daglig, inkludert tre porsjoner av lett yoghurt. Den andre gruppen brukte den bare 500 mg kalsium, den typiske amerikanske meieriet forbruk. Denne 12-ukers studie funnet at yoghurt spiser mistet 22 prosent mer vekt og 6,1 prosent mer kroppsfett enn de som ikke gjorde det.


Previous:nothing Next:høyt kolesterol behandling kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom
 • matvarer som hjelper vekttap
 • hvordan man kan forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag
 • kan du miste vekt ved å kutte kalorier?
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • hvordan brenne en ekstra 1000 kalorier denne helgen
 • sunt kosthold regimer
 • daglige kosthold for kolesterol
 • hvordan komme alfa eller beta fett reseptorer miste fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com