whey protein pulver vekttap

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-16
Whey protein er en komplett protein avledet fra en komponent i kumelk. Det er en trygg form for protein å konsumere for vegetarianere, og kan brukes til å supplere mangel på protein i kosten. Protein er ofte brukt for vekttap som det balanserer blodsukkeret og reduserer behovet for å snack. Det kan være et supplement for måltider og bistå med restitusjon etter trening. Det er en populær måte å utfylle kosthold og mosjon for vekttap

Du trenger:.
8 kopper vann pluss litt (2 liter)
. 1 ts revet ingefær.
1 agurk, skrelt og tynt skiver.
1 sitron, veldig tynt skiver.
Et dusin eller så små peppermynte blader.
.

Protein

Protein utgjør byggesteinene i kroppen. Det hjelper med den grunnleggende utviklingen av hele kroppen, inkludert muskler, hår og bein. Mange matvarer inneholder protein. Alle kjøtt, meieriprodukter, nøtter og bønner har det, men disse matvarene også kan inneholde fett som kan være skadelig for vekttap. Whey protein er laget av en komponent i kumelk, og er et komplett protein inneholder alle aminosyrer er nødvendig for helsen.
Protein er til stor hjelp i vekttap. Det tar lengre tid å fordøye og holder deg mett, og dermed balansere blod sukker nivåer. Dette forhindrer unødvendige snacking. Protein hjelper også med muskelutvikling og muskel utvinning som bidrar til å fremskynde muskel reparasjon etter trening. Dette tillater deg å gjøre mer intense økter, oftere. Muskelstyrke fart på stoffskiftet, som også bistår med vekttap.
Whey protein er tilgjengelig i et lite fett og lav kalori pulverisert form. Det kan blandes med vann eller melk å gjøre shakes og frukt smoothies. Den er også tilgjengelig i form av protein barer. Disse pulver og barer kan kjøpes fra supermarkeder og helsekostbutikker. Det finnes to typer whey protein. Whey protein isolere og whey protein konsentrat. Whey protein isolat er den renere form for protein.

Bruke Protein for Weight Loss

Whey protein pulver kan tas om morgenen med frokost eller som et supplement til frokost. Dette vil starte dagen med et høyt nivå av protein og balansere blodsukkernivået. Den kan brukes til å erstatte et måltid eller snacks hele dagen for vekt-tap formål. Whey protein pulver også kan tas innen en halv time med trening for å bistå med muskel utvinning.
I forbindelse med trening og en diett høy i frukt og grønnsaker, kan whey protein brukes til å oppmuntre vekttap og kropp tone. Drikk minst åtte til 12 kopper vann daglig ved inntak av mye protein for å forhindre forstoppelse eller og urolig mage. Whey protein er egnet for vegetarianere. Det er glutenfri og kan inntas dersom du er allergisk mot laktose.


Previous:nothing Next:dietter for kreft i hjernen

Relaterte artikler


 • diabetikere mat diagram og kosthold
 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • ernæringsmessige verdien av rå mandler
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • høyt kolesterol alkalisk kosthold
 • høyt protein flytende dietter
 • grunnen bison ernæringsmessige informasjon
 • hvordan du kjøper hoodia gordonii
 • ernæringsmessige informasjon for tørre kidneybønner
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com