1200 kalorier om dagen kosthold

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-26
Vekttap er en enkel formel for kosthold og mosjon. Den 1200 Calorie Diet er akkurat som det høres ut: forbruke bare 1200 kalorier om dagen for å miste vekt. Siden 1200 kalorier er mindre enn det beløpet som normalt brukes av en person, kan du lett kaste et par pounds hvis denne dietten er fulgt korrekt .

Fordeler

Mens vekttap er en åpenbar fordel, spise mindre mat er også knyttet til å leve et lengre liv. CBS News rapporterer at i en studie av aper, de som forbrukes tredjedel færre kalorier som andre gruppen levde lenger. Mindre sykdom var en annen finne. Grunnen kan være knyttet til mengden energi som utøves av kroppen å fordøye maten. Endre stoffskiftet kan bremse effektene av aldring. Dermed omskolering din egen metabolisme ved hjelp av denne dietten kan føre til vekttap, lang levetid og lavere risiko for sykdom.

Anbefalt Foods

På denne dietten, velge mat som har en høy mengde næringsstoffer. Nøkkelen er å maksimere næringsverdi og minimere kaloriforbruk. Frukt og grønnsaker er høy i vitaminer og mineraler, men lite kalorier-disse matvarene er gode å spise hvis du er sulten og leter etter en rask matbit. Hvis kroppen er godt næret av å ha et rikelig lager av næringsstoffer, føler du deg mett lenger. Hele korn brød og ubehandlet mat også gi høye ernæringsmessige verdier for en rimelig kalori trade-off. Hele korn er rike på fiber og B-vitaminer, noe som fører til mett lengre. Protein er viktig på et begrenset kaloriinntak: Velg kjøtt som er slank og lite fett. Tofu og soya erstatter er gode proteinkilder på denne dietten. De matche mengden protein som kjøtt per gram, men har færre kalorier.

Tips

Ha en mat logge en uke før du starter 1200-kalori diett. Identifiser de matvarer som er usunne, og skjær dem først. For mat du liker, liker lasagne, prøve å finne en oppskrift for å skape en sunnere, lav-cal versjon. En utmerket erstatning for lasagne nudler bruker squash striper i stedet. Små endringer, for eksempel som vil opprettholde smak mens du senker kalori innholdet. For den raskeste reduksjonen i kalorier, kutt enkle karbohydrater som sukker i søtsaker, og selv bearbeidet, bleket brød. Disse matvarer er høyt i kalorier og inneholder energi, men uten viktige næringsstoffer, vil kroppen bli sultne. Et siste tips er å tygge sakte-du nyter smaken av maten gjør det mindre sannsynlig å ønske mer enn nødvendig, og grundig tygger hjelpemidler fordøyelsen

vanlige fallgruver

Denne dietten krever dedikasjon. . Dokumentere alle kilder av kaloriinntaket er kritisk for denne dietten til å fungere, ellers kunne noen chips resultat i å spise halve posen. Den 80 kalorier dokumenterte lett kunne bli til 250 hvis matinntak ikke følges nøye. En annen fallgruve er å overspise når dietten avsluttes. Hvis du går på diett for en uke, og kutte ned 400 kalorier om dagen for å møte 1200 kalori-standarden, sparer den personen 2800 kalorier på en uke. En halvliter is etter at dietten slutter eliminerer 30 prosent av ukens innsats i ¨¦n sitting. Den måten å nærme seg denne dietten er å se det som en byggestein mot bedre matvaner -. Ikke en quick-fix å forlate når dietten avsluttes, og vekten er tapt

Advarsel

Spise 1200 kalorier om dagen er på den lave enden av et sunt kosthold og bør bare brukes til vekttap. Når vekten er tapt, gå tilbake til et sunt nivå av kaloriforbruket. Bruk en kalori kalkulatoren for å finne ut hvor mange kalorier du bør spise på en sunn vekt (se lenke i Resources). Ellers, prøver å opprettholde denne dietten som en livsstil vil føre til endeløse mat loggene og label-lesing.


Previous:nothing Next:7-dagers diabetiker måltid plan





Relaterte artikler


 • matvarer som redusere mage fett
 • whey protein pulver vekttap
 • hvor mange kalorier er i 1 pund?
 • hvordan hCG hormonet brukes til vekttap
 • mat som utløser vekttap
 • slanking mat tips
 • hvordan du raskt og miste vekt trygt
 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
 • diett tips for en lite aktiv skjoldbruskkjertel
 • LDL-senkende kosthold




  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com