1500 kaloriinntak menyen plan

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-10-31
En 1500 kalori diett er en sunn mål som kan inneholde rom for sunn snacks, grønnsaker, frukt og magert kjøtt. Denne dietten gir noen virkelig god mat, og kan lett følges så lenge du holde en nøyaktig oversikt av maten du spiser i løpet av dagen

Du trenger:.
Din poeng kalkulator /finder

kaloriinntak

Før vedta en 1500-kalori-en-dagers livsstil, er det viktig å virkelig forplikte seg til det målet. Holde nøyaktig oversikt over alle måltider og snacks konsumeres i en dag vil bidra til å sikre at du når riktig mengde kaloriinntak på en dag. Det er viktig å huske at ikke overstiger de 1500 kalori merket er avgjørende, men ikke gå under 1000 kalorier er like viktig. Spiser for få kalorier kan gjøre en person syk, og faktisk holde dieter fra å miste vekt.

Snacking

Å vite at sunn snacks er tilgjengelig på en diett er en god måte å holde seg til en spise plan. Mellom-måltid snacking er OK så lenge snacks ikke løft den over de 1500 kalori grensen.

Ifølge «Low-Calorie Slanking for Dummies," sunn snacks som kan bli innlemmet i dag omfatter : 25 små tynne pretzels, 15 pistasjnøtter, 15 druer, fem mandler, fem tørket aprikos halvdeler, tre dill pickles, to tørket datoer, og 2 kopper av lys mikrobølgeovn popcorn. Husk at dette er i tillegg til grunnleggende måltidene, så ikke glem å legge de ekstra kalori teller i dagens summer.

Frokost

Frokost skal være det største måltidet på dagen. Det er det måltidet der kroppen får de fleste av sine daglige energi, slik at det aldri bør utelates. Frokost kan lett på en 1500 calorie diett, så det er ingen unnskyldning for å hoppe over det

Frokost ideer inkluderer:. En tomat og spinat omelett, oransje Pecan muffins, jordbær smoothies, eller eple og kanel pannekaker. Muffins og pannekaker kan gjøres på forhånd og fryses for å spare tid på morgenen stormet.

Lunsj

Lunsj tid kan ofte være gal mellom barn, din fremdriftsplan, og daglige ærender. Likevel er det viktig å ta seg tid til å spise en sunn godt balansert lunsj.

Salater er en morsom og enkel måte å holde seg innenfor riktig kalori grenser. Legg frisk frukt og magert kjøtt til salater å gi salat ekstra protein og smak.

Noen gode salater inkluderer, jordbær og grillet kylling salat, aprikos og brønnkarse salat, samt en reke og mandarin salat. Husk å legge salat dressing kalorier i det totale kalori teller for en salat. Velg dressinger som er lav-fett for laveste kalori teller.

Andre lunsj muligheter er sandwich wraps. En kalkun og lav-fett ost wrap, røkt kyllingbryst med eple-røkt mozzarella wrap, og en tunfisk salat wrap er dermed lett lunsj alternativer.

Middag

Middag bør være den letteste måltidet på dagen, og bør alltid spist minst to timer før sengetid. En god regel er å aldri spise noe forbi 6 p. m. , men hvis det ikke er gjennomførbart, spise så tidlig som mulig.

Noen middag måltider inkluderer; chili-klaka havet kamskjell, Cajun svartna laks, grillet reker med paprika og aubergine, kylling lapskaus, sitron kylling, og kylling eller kalkun jambalaya.


Previous:nothing Next:fri en uke diett plan

Relaterte artikler


 • de beste måtene å få en flat mage
 • den beste måten å miste lår vekt
 • MUFA diett plan
 • South Beach fase 1 kosthold
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • hvordan å slippe 5 pounds i en uke
 • breastfeeding vekttap plan
 • hvordan man kan forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag
 • hvordan du gjør det eple cider eddik kosthold
 • fiberrik oppskrifter for kolesterol dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com