6 måneders vekttap plan

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-26
Langsiktig vekttap kan være overveldende, men ved å lære å spise og trene effektivt du kan oppnå gradvise resultater som vil holde deg motivert i lang tid. Holde styr på kaloriinntaket og gjøre kortsiktige mål vil hjelpe deg å unngå frustrasjon og holde seg på sporet

Innstilling Reasonable mål.

Når du får valget om å gå ned i vekt, er det lett å bli frustrert når du ikke ser umiddelbare resultater. Imidlertid er den sunneste rate for vekt tap 1-2 pounds per uke, fordi på den hastigheten den vekten du mister er stort sett fett, i stedet for vann eller muskel som du taper når du kaster pounds for fort. I tillegg har en tendens vekt som er tapt på en langsom og jevn tempo til å bo utenfor, mens vekten er tapt for fort er vanligvis gjenvunnet innen et år. Mål 4 til 5 pounds i din første måned, og justere målene når du vet hva som er rimelig for kroppen din.

Forstå Kalorier

Det er 3500 kalorier i ett pund av fett, så å miste ett kilo du må brenne 3500 kalorier mer enn du spiser. Å miste ett pund per uke bør du satse på en kalori underskudd på 500 hver dag, som betyr at du spiser 500 kalorier mindre enn du forbrenner. For å få en idé om hvor mange kalorier du forbrenner på en gjennomsnittsdag, bruker en online kalkulator som vurderer din høyde, vekt og aktivitetsnivå for å beregne din caloric behov, og trekker fra 500 for å finne målet ditt for daglig kaloriinntak. Pass på å spise minst 1200 kalorier per dag, noe under dette beløpet vil sette forbrenningen i sult-modus og vondt vekttap innsats

Øvelse

Trening er en viktig del av vekttap, men trener gjør. ikke å være skremmende eller overdrevet intense. Hvis du ikke trener nå, ta små skritt for å lette deg selv inn i prosessen, og snakk med legen din hvis du har noen bekymringer. Set kortsiktige trening mål å bli motivert. En ny løperen vil gjøre det bedre å fokusere på å drive i 10 minutter kontinuerlig enn å kjøre sin første 10-mil lange rittet. Feir dine små seirene og sette nye mål når du når den gamle.

Support Tools

Flere undersøkelse har vist at mennesker som har et støttesystem er mer vellykket i sitt vekttap enn de som gjøre det alene. Dele dine mål med andre vil gjøre deg mer ansvarlig og holde deg motivert på de dagene når du ønsker å ta en burger og pommes frites i stedet for å gå til gym. Hold kontakten med venner som også prøver å gå ned i vekt, del i hverandres seire og oppmuntre hverandre i tøffe tider. Hvis du ikke føler deg komfortabel dele dine vekttap mål med venner, søke støtte grupper i ditt område, eller delta i en online forum. Å gjøre dine intensjoner kjent vil hjelpe, enten til venner eller fremmede.

Et annet vist seg nøkkelen til suksess er en matdagbok. Skrive ned maten du spiser ikke bare hjelper deg å holde orden på kaloriinntaket, og holder deg ansvarlig for å spise din. En matdagbok kan du se tilbake på hvordan matvarer påvirket din vekttap i en gitt uke.


Previous:nothing Next:hva er en muskmelon?

Relaterte artikler


 • linfrø effekter
 • den beste måten å miste lår vekt
 • hva er formelen for beregning av vekttap?
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • ting du kan spise på en hvete diett
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • svært lavt fiber mat til frokost
 • low-carb dieting
 • hvordan den flate magen kosthold
 • mat for raskt vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com