7-dagers diabetiker måltid plan

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-26
Ifølge American Diabetes Association, 23. 600. 000 mennesker i USA har diabetes. Overvåking blodsukkernivået er ekstremt viktig fordi blodsukkernivået som er for høyt kan føre til hyperglykemi. Nedenfor finner du tips og noen ideer for mat som du kan bruke når du oppretter de syv-dagers diabetiker måltid plan

glykemisk. Index

Ifølge American Diabetes Association, glykemisk indeks (GI) måler hvordan mat påvirker blodsukkeret. Mat som inneholder karbohydrater er gitt en gradering fra 1 til 100 med glukose er 100. Ved planlegging av de syv-dagers diabetiker måltid plan, bør du velge mat som har lav GI rating. Prøv å holde deg med mat som har en GI rating under 40 og unngå matvarer som har en GI rating på over 50.

Grønnsaker

Grønnsaker har svært lav GI karakterer, noe som kan bidra til å kontrollere blodsukkernivået. For eksempel tomater har en GI rating på 15, brokkoli 10, salat 10 og gulrøtter 16. Når du oppretter en syv-dagers diabetiker måltid plan, forsøke å inkludere mange salater i kostholdet ditt. Grønnsaker har ikke bare en lav GI rating, men de har også svært høye nivåer av fiber. Matvarer som inneholder mye fiber er også fylling, noe som reduserer følelsen av sult i løpet av dagen.

Frukt

Frukt har litt høyere GI karakterer enn grønnsaker, men deres store for når du trenger et løft av energi. For eksempel, moreller har en GI rating på 22, plommer 24, og fersken 28. Men er det noen frukter som har høyere GI karakterer, og bør spises sjeldnere. For eksempel har vannmelon en GI rating på 80 og datoer har en GI rating på 103. Fruktsalater bør legge inn i en syv-dagers diabetiker måltid plan, men sørg for å holde seg til frukt med lav GI rating.

Meieri

Når du oppretter en syv-dagers diabetiker måltid plan, bør du også prøve og inkluderer noen meieriprodukter. De fleste meieriprodukter har en relativt lav GI rating. For eksempel, har hele melk en GI rating på 32, sukret yoghurt 33 og kunstig søtet yoghurt 23. Melkeprodukter er også svært sunt for deg fordi de inneholder store mengder protein. Men pass på å unngå is, som er et meieri produkt som har en GI rating på 62. Disse er tre matvaregrupper som du bør fokusere på når du oppretter en syv-dagers diabetic måltider. Vegetable salater, frukt salater, frukt smoothies og yoghurt er alle gode alternativer til mat som har høy GI karakterer.


Previous:nothing Next:hvor mange kalorier er i 1 pund?

Relaterte artikler


 • enkel diabetiker matlaging
 • den beste dietten for cluster hodepine
 • ikke meieriprodukter kilder til kalsium
 • om giftige rensing dietter
 • hvordan å miste £ 25.
 • hva er rutin godt for?
 • hvordan den flate magen kosthold
 • hvordan gjøre raske og enkle lav carb snacks
 • Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold
 • low-carb dieting
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com