7-dagers hele kroppen rensing program

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-10-25
Tatt i betraktning alle de giftstoffer og bakterier som mennesker får i på daglig basis, er det forståelig at kroppen rensing har blitt så populært. For mange bakterier og giftstoffer i tarmen kan føre til dysfunksjon og sykdom i leveren, nyrene og tykktarmen. Den 7-Day Complete Body Cleansing Program hevder å gjenopprette fordøyelsessystemet til en sunnere tilstand ved å fjerne alle de skadelige stoffene i kroppen. Det gjør at tarmene til å absorbere alle nyttige næringsstoffer og vitaminer fra mat, og eliminere avfall mer effektivt.

Hvilken Formula er best for meg

I følge GNC, var 7-Day Complete Body Cleansing Program spesifikt utformet for å støtte generelle velvære og fordøyelsessystemet helse mens du utfører rens. Produktet leveres i fire forskjellige formler. Velg formelen som best vil adressen din digestive komplikasjoner.

AM Formel

The AM Formula inneholder en blanding av ulike urter og næringsstoffer for å bidra til å fremme intestinal helse. Noen urter omfatter ingefær, artisjokk, og granateple. Formelen inneholder også visse fordøyelsesenzymer for å hjelpe til med nedbrytning og fordøyelse av proteiner, karbohydrater og fett.

PM Formel

Det PM Formula inneholder spesialiserte ingredienser som hjelper med blodsirkulasjonen, og lever og nyre rensing. Dette enzymet blandingen bruker kraften av urter som cayenne, goldenseal og melk tistel. (Milk tistel støtter leverfunksjonen. ) Andre antioksidant urter som grønn te og druekjerneekstrakt bidra til å fremme sunn fordøyelse

Probiotiske -. Acidophilus

Fordelaktig probiotika, acidophilus og bifidobactrim er organismer som faktisk bidrar til å fremme sunn fordøyelse i tarmene. De naturlig støtte immunforsvaret og den generelle driften av fordøyelseskanalen, noe som bidrar til å holde fordøyelsessystemet kjører problemfritt.

Fiber og prebiotiske Blend

Fiber er nødvendig for riktig funksjon av fordøyelsessystemet fordi det hjelper tarmen fjerne overflødig avfall. Fiber spiller en viktig rolle i tarmen sporet ved å tjene som en bulking agent og gir lindring fra sporadiske utbrudd av forstoppelse. Dette fiber blandingen ble spesielt utviklet for å funksjonen flere fibre for daglige fordøyelses helse. I motsetning til enkelte andre organ-rensing fiber produkter som vanligvis målet slutten av tykktarmen, starter denne fiber body-rensing formel i begynnelsen av kolon og arbeider seg gjennom midten og slutten av tykktarmen. Mange andre fiber body-rensing produkter forårsaker ubehag og smerter i tarmene og innvollene. Denne spesialiserte formelen er ikke bare bra for kroppen, er det også svært effektivt for å gjenopprette fordøyelsessystemet tilbake til sin naturlige tilstand.


Previous:nothing Next:mat til å bygge jern

Relaterte artikler


 • ultrasimple kosthold oppskrifter
 • hvordan gjøre grunnleggende fettforbrenning kosthold suppe
 • hvordan å rydde opp dine drikkevaner
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
 • kroppsfett redusering
 • hvordan å velge sunn pizza pålegg
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
 • hva reiser triglyseridnivåer?
 • glykemisk indeks diett mat
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com