Hele kroppen renset for en staph infeksjon

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-27
Staph eller Staphylococcus bakterier som vanligvis lever på huden og i nesen på 20 prosent til 30 prosent av friske voksne. Men problemer kan oppstå dersom staph bakterier trenger inn i huden når den er sprukket eller komme inn i blodet. Selv om noen av de 30 ulike typer staph kan behandles lokalt med en antibiotika salve og internt med antibiotika, er det også mulig å spole eller spise en diett av rå mat sammen med urter og eteriske oljer for helbredelse

hudinfeksjon

En staph infeksjon på huden kan manifestere seg som impetigo med skorpedannelse i huden eller folliculitus, en betennelse i underliggende bindevev. Du kan bruke antimikrobielle eteriske oljer, inkludert tea tree, olje av oregano, kanel eller peppermynte direkte til det infiserte området, ifølge Dr. Cynthia Foster, MD.
Graperuit seed ekstrakt kan svelges eller brukes eksternt for å redusere skadelige bakterier. Prøv å sette 15 dråper grapefruktkjerneekstrakt i grønnsaker og drikker tre ganger om dagen.

Intern Infeksjon

Foster understreker at det er viktig å huske hudproblemer kan være relatert til andre medisinske problemer siden blodet frakter giftstoffer fra tarmen, nyrene, leveren eller et svakt immunforsvar. Derfor er en komplett kropp rensing, inkludert blod, lymfe, lever, nyrer og kolon foreslått i tillegg.

Los Angeles herbalist Djehuty Ma'at-Ra anbefaler en diett bestående av 75 prosent rå mat , herunder rå hvitløk og løk, og 25 prosent vegetariske matvarer. Avstå fra å spise kjøtt, meieriprodukter, bearbeidet eller raffinert mat, inkludert sukker. Grønnsaksjuice er spesielt nyttig i å øke kroppens pH-nivå for å fremme optimal helse og helbredelse.

Hvitløk og urter som Cleavers, Goldenseal, Echinacea og salvie kan også støtte kroppens evne til å overvinne staph infeksjoner.

Andre Aids

Probiotika, kosttilskudd av levende mikroorganismer, kan bidra til å forhindre utvikling av patogener og giftige bakterier, inkludert staph.

Foster anbefaler et produkt som heter Flora-G Plus å kvitte tarmen av usunne bakterier og samtidig la sunne bakterier i takt. Foster noterte gode resultater med Flora-G Plus i behandling av antibiotika-resistente staph aureus.
Bruk en naturlig rens først før du bruker antibiotika, primært for å unngå å drepe de gode bakteriene. Bakterier ikke blir resistente mot essensielle oljer og urter som de gjør med antibiotika. Folk er blitt mer mottakelige for staph skyldes overforbruk av antibiotika.

Hvis en staph infeksjon begynner å spre seg raskt, men ikke nøl med å besøke en akuttmottaket. Hvis røde striper dukker opp rundt infeksjonen, har lymfe blitt involvert og konsekvensene kan bli alvorlige. Dersom bakterier inn i blodstrømmen, kan de forårsake lungebetennelse, giftige sjokk, matforgiftning eller MRSA.


Previous:nothing Next:postpartum diett plan

Relaterte artikler


 • LDL-senkende kosthold
 • aminosyrer og muskel vekst
 • hvor å miste vekt raskt med en frukt smoothie kosthold
 • mat ideer for raske og enkle vekttap
 • fordelene av et balansert kosthold
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • høyt kolesterol behandling kosthold
 • de beste måtene å få vekt raskt
 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • hva slags mat inneholder isoflavoner?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com