Herbalife bivirkninger

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-28
Herbalife er en linje med urte kosttilskudd og vekttap produkter. Ifølge Herbalife nettstedet, har de en formel for å behandle alt fra anemi til vekttap. Det finnes ca 16 ulike produkter i alle, med sine vekttap formler er den mest populære. Som med alle andre vekttap produkt, Herbalife produkter har potensielle bivirkninger bør du være klar over

Du trenger:.
Din poeng kalkulator /finder

Typer

. Fordi Herbalife inneholder en rekke ingredienser, er det et potensial for en rekke bivirkninger, avhengig av produktet som brukes. The Food and Drug Administration (FDA) krever at alle kjente bivirkninger være oppført på etiketten av hvert produkt, sammen med instruksjoner om hva du skal gjøre hvis du opplever noen av disse bivirkningene. Det er også potensial for interaksjoner med reseptbelagte legemidler, så det er viktig å kontakte din lege eller apotek før du starter denne eller noen annen form for vekttap programmet.

Ephedra

Herbalife, som mange andre diett produkter på markedet, samtidig inneholdt sentralstimulerende ephedra (også kalt Ma Huang). Dette stoffet ble funnet å forårsake primær pulmonal hypertensjon, og i 2004 FDA forbudt salg av ephedra. Herbalife deretter fjernet ingrediensen fra sine produkter. Ifølge FDA, kan bivirkninger ved bruk av ephedra ikke møter opp til flere år etter at den opprinnelig ble tatt, har så leger blitt advart mot å se etter ephedra bruk i pasienter som har primær pulmonal hypertensjon.

Koffein

Mange Herbalife produkter inneholder koffein som stimulerende og metabolisme booster. Koffein kan føre til høyt blodtrykk, nervøsitet og hodepine, spesielt når det tas i store mengder. En gjennomsnittlig kopp kaffe inneholder omtrent 85 mg koffein per kopp, og de fleste av Herbalifes produkter som inneholder koffein har et gjennomsnitt på ca 75 mg koffein per servering. De som er allergisk mot koffein må kontrollere produktet etikettene nøye for denne ingrediensen.

Soya-og skjellhelse

Soya og skalldyr er to ingredienser i Herbalife som kan utgjøre en trussel for potensielle allergiske reaksjoner. Igjen, på grunn av det store utvalg av Herbalife produkter tilgjengelig, forbrukere som planlegger å ta noen av disse produktene bør sjekke etiketten nøye for disse ingrediensene.

Andre Mulige problemer

Diaré og forstoppelse er rapportert av noen personer som brukte Herbalife kosttilskudd, særlig i de første få ukers bruk. I en rapport utgitt av «Journal of Hepatology" i 2007, har det vært en sammenheng mellom bruk av Herbalife produkter og plutselig ekstremt akutt hepatitt.


Previous:nothing Next:naturlig rensing av kroppen

Relaterte artikler


 • hvordan brenne en ekstra 1000 kalorier denne helgen
 • Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold
 • naturlig rensing av kroppen
 • negative calorie diett informasjon
 • hvordan å miste £ 25.
 • enkel diabetiker matlaging
 • mat å spise for adrenal fatigue
 • ingen protein diett
 • kilder av LDL kolesterol
 • diett for å miste vekt og lavere kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com