akavar fakta

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-18
Akavar er et kosttilskudd som er markedsført som "den europeiske Vekttap Breakthrough" og "European Miracle Pill" som endrer begrepet slanking i USA. Annonser for dette produktet hevde at den har evnen til å "utsette gastrisk tømming" og påvirkning "sult hormon, ghrelin," dermed hjelpe folk til å gå ned i vekt mens de spiser alt de vil

Kliniske studier

Avakar hjemmeside hevder sin Produktet ble testet i en "45 dagers velkontrollert, peer dobbelt-blind, publisert anmeldelser av kliniske studier," og resultatene viste 23 av 24 deltakere som tok Avakar mistet betydelig vekt uten å endre sin normale diett eller treningsprogram. Det er imidlertid ingen kobling til dette eller noen andre studier på selskapets hjemmeside som gir mulighet for verifikasjon av den påstanden. Et gruppesøksmål arkivert i United States District Court for District of Utah, Central Division avgifter Basic Research, LLC, Dynakor Pharmacal, LLC, Western Holdings, LLC, produktets produsenter, markedsførere og selgere med "uredelig, villedende og ellers utilbørlige reklame og markedsføring praksis "med hensyn til dette kravet. Det påstår at ingen kliniske studier har vært gjennomført.

kalori begrensning

Skaperne av Akavar hevder produktet "begrenser kaloriinntak til under ditt daglige kalori krav" som resulterer i kroppen din å trekke overflødig fett "fra struttende deler" av kroppen til brukeren. Det finnes ingen publiserte kliniske studier for å underbygge dette.

Ingredients

Selskapets hjemmeside inneholder ikke verken ingredienser eller utformingen av sitt produkt. Ifølge andre kilder, inkludert EMedTV og dietter i Review, den primære aktive ingrediensen i Akavar er xantin, en form for koffein. Ytterligere ingredienser inkluderer grønn te blad, yerba mate, guarana, ingefær og ginseng blant andre.

Side Effects

Det er ikke tilstrekkelige studier på Akavar å bestemme spesifikke bivirkninger relatert til dette produktet. Men Akavar inneholder betydelige mengder koffein som kan føre til sentralstimulerende relaterte bivirkninger som søvnløshet, rastløshet, nervøsitet, halsbrann, hyppig vannlating og jitters. Akavar inneholder også magnesium som kan fremkalle kvalme, diaré eller oppkast. Det er også dokumentert at langvarig bruk av yerba kompis, en ingrediens i Akavar, kan være knyttet til økt risiko for visse typer kreft.

Kostnader

Avakar er annonsert for salg på nettsiden sin på $ 39,99 for en 60-kapsel forsyning. Produsenten anbefaler å ta to kapsler før hvert hovedmåltid. For brukere som spiser tre måltider per dag en 60-kapsel flaske ville vare ti dager, ville derfor en måneds bruk av dette produktet koster ca $ 120.


Previous:nothing Next:urinsyre: matvarer for å unngå

Relaterte artikler


 • nyttig dietter for kolesterol
 • hvordan finne vekttap piller
 • Ti tips for meatless måltider
 • hjemmelagde godbiter for en kolesterol kosthold
 • vekttap avrusning program
 • sunt kosthold og mosjon planer
 • best diabetiker dietter
 • hvordan å forberede for å utøve psykisk
 • mat som øker stoffskiftet
 • normal kroppsvekt for kvinner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com