bivirkninger av for mye salt inntak

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-11
Salt er et krydder som ikke er bare for smaken ekstrautstyr. Det er også for å bevare en rekke matvarer, som for eksempel spekemat, hermetisk mat og bakte produkter. Vanlige bivirkninger av for mye salt inntak, for eksempel salt urin, væskeansamlinger og forhøyet blodtrykk, oppstår avhengig av salt sensitiviteten til en person.
Knowing maksimale mengden salt som du kan konsumere bidrar til å forebygge eventuelle uønskede effekter på kroppen din

Betydning

Salt er gjort opp to mikronæringsstoffer, natrium og klorid. Disse mikronæringsstoffer er nødvendig å opprettholde kroppens væske likevekt og i å utføre normale kroppsfunksjoner. Det er en grense for hvor mye hver micronutrient du forbruker. Overskridelse over eller under grensene endrer kroppens prosesser som blodsirkulasjonen og giftig avfall eliminasjon.

Tolererbar Intake Level

Generelt, det tolerable inntaket øvre nivå (UL) for salt-matvarer, i henhold til Food og ernæring styret, er 5. 8 gram per dag. Som rapportert av Institute of Medicine, denne UL gjelder amerikanere og kanadiere, og tar sikte på å unngå bivirkninger som følge av høyt inntak av salt.

Salty Urin

Salty urin, ifølge Florida Helse Encyclopedia, kan være forårsaket av for mye salt i kosten. Det kan måles via urinanalyse, samt blod testing. Normalområdet er 15 milliequivalents til 250 milliequivalents per liter per dag (mEq /L /dag).
Selv har salte urin er en logisk konsekvens av høyt inntak av salt, det er andre faktorer som kan påvirke urinmengde: nyrestein og nyresvikt. Det er best å konsultere legen din dersom du har en unormal urin utgang.

Vann Bevaring

Vannretensjon resultater når kroppen din senker mengden av vann å skille ut, i svette eller urin. Som nevnt i Micronutrient Information Center av Linus Pauling Institute, «overdreven inntak av natriumklorid føre til en økning i ekstracellulære væskevolum . . . . "
Denne bivirkningen er også kjent som væskeretensjon. Det er ofte ledsaget av en endret tørst mekanisme og magesmerter. Videre kan langvarig væskeansamlinger føre til ødem eller hevelse av kroppsdeler

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk eller hypertensjon -. Rapportert av leger Ken Flegel og Peter Magner av Canadian Medical Association-er " størst skade "som følge av for mye salt inntak. Den normale blodtrykk for voksne (18 år og eldre) er mindre enn 120/80mmHG systolisk /diastolisk
høyt inntak av salt forstyrrer den normale blodgjennomstrømning og forårsaker høyt blodtrykk -. For eksempel 140/90 mmHg. Dette unormalt blodtrykk er ofte forbundet med svimmelhet, hodepine og beslektede følelser av stress, som kan forveksles med andre årsaker og gå ubemerket hen i flere år.


Previous:nothing Next:velge vekttap kosttilskudd

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt uten piller eller trening
 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
 • cellulite kur av trening
 • diett tips for en lite aktiv skjoldbruskkjertel
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
 • årsaker til et alkalisk kosthold
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
 • den beste vitaminer for menn over 60
 • hvordan å håndtere diett uten dumt kjepphest dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com