botemidler for lår cellulite

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-14
Alle kan ha cellulitter. Det er fett med en tekstur, like under overflaten av huden. Det er sta vanskelig å bli kvitt og låret er der vi oftest får det. Selv tynne mennesker kan ha det. Grunnen til at alle, selv de tynne kan få dette, er at cellulitt stammer fra områder med dårlig sirkulasjon, og det er en dumpingplass for giftstoffer som overflødig hormoner og metabolske mobilnettet avfall. Så, hvordan blir vi kvitt de gropene på lårene? Svaret er i årsaken: stimulerer sirkulasjonen og avgifte vev.

Laber System

En svak lymfesystemet, sammen med sirkulasjon og opphoping av giftstoffer er ansvarlig for cellulite. Dette treghet går ofte hånd i hånd med kronisk forstoppelse og ikke drikker nok vann daglig. Unnlatelse av å skylle ut giftstoffer på daglig basis resulterer i et system lastet med forurensende og forårsaker vektøkning. Mat, kosttilskudd og urter som avgifte systemet, fremmer eliminering og hydrering vil styrke immunforsvaret og hjelpe deg eliminere giftstoffer og cellulite som binder den til lårene.

Cleansing Næringsstoffer

Whey protein, tare og krom er næringsstoffer som rense og styrke. Kosttilskudd med plankton, alger og tang er gode detoxifiers. De inneholder enzymer som bryter ned fettcellene og skylle ut lymfe og fanget væske fra kroppen vev. Urtete tre ganger om dagen er sunt drikke som hjelper flush systemet. Kjerringrokk, løvetann, persille, brennesle og bukkehornkløver alle bidra til å flytte væsker og forynge vårt system. Oljer og kremer som inneholder mineraler og avgiftende urter og stimulerer blodsirkulasjonen kan være nyttig også. Beware annonser for kremer som hevder å gjøre alt-de kan hjelpe, men du fortsatt trenger indre renselse, kosthold og mosjon. Det samme gjelder for wraps. De kan midlertidig stramme huden og skyll litt væske, men det vil komme rett tilbake. For resultater, må du regelmessig rensing, hydrering og eliminering. For å gjøre denne øvelsen daglig for å øke sirkulasjonen og tone musklene, spise fersk frukt og grønnsaker daglig, og ta sunne naturlige kosttilskudd og te. Det er ingen snarvei til en sunn kropp, men positive handlingen er møtt med positive resultater.

Øvelse

Regular, er daglig trening viktig å holde væsker i bevegelse, slipper fanget væsker, brenne fett og øke sirkulasjonen og rensing av organer som fjerner fett og giftstoffer. Økende varme i området kan bedre bryte ned fett og flush stillestående væske. Leggvarmere eller svette bukser slitt mens du trener vil hjelpe få resultere i lårene. Aerobic trening er den beste for å øke sirkulasjonen. Få 30 til 60 minutter med aerobic trening hver dag. Du kan gjøre dette i et treningsstudio, går tur med hunden eller som en del av dine oppgaver. Turgåing, jogging, løping, sykling og elliptiske er gode aerobic aktiviteter for lår og rumpe. Kast i noen spot arbeid for å målrette de lårene. Anaerob aktivitet som stimulerer musklene er den andre måten å redusere cellulitter med trening. Prøv å gå lung og knebøy. Gammeldags leg raises er fortsatt en topp måte å få store lår. Varier rutine ved å gjøre stående og kne reiser i alle retninger, med bena rett og bøyd. Det kan være lurt å starte med 10 reps, 3 sett. For cellulitt reduksjon i lårene du virkelig ønsker å jobbe opp til 100 totalt reps per bein. Også øke effekten ved å legge beinet vekter. Øk gradvis for ikke å overdrive.

Massasje

Cellulite akkumuleres i områder med dårlig sirkulasjon. Sirkulasjon og direkte varme varmt i området for å myke opp og flytende partikler slik at de kan brytes ned og skylles ut. Påfør massasje oljer eller kremer for å stimulere blodsirkulasjonen og deretter massere huden i en sirkulær bevegelse.

Konklusjon

Husk at cellulitter er forårsaket av svak sirkulasjon, lymfe og eliminering. Rette dette innebærer et sunt kosthold, avgiftende kosttilskudd, trening og masse vann. Regularitet er viktig slik at disse til en vane å få den av og holde den av, og holde seg frisk.


Previous:nothing Next:hvor mange kalorier bør vi spise?

Relaterte artikler


 • hvordan å miste vekt i ansiktet
 • hvor å miste vekt på en bærekraftig måte
 • lav-sukker dietter barna vil like
 • måter å få en flat mage
 • hvordan de skal overleve bingeing når du diett eller blir stresset
 • hvordan sonen kosthold
 • enkel diabetiker matlaging
 • mat som utløser vekttap
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • raskeste måten å miste en øl magen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com