breastfeeding vekttap plan

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-12
For de første månedene etter å ha en baby, mange kvinner blir engstelige for å miste vekt de legger på mens hun var gravid. Mens mange mødre er fristet til å begynne dieting å miste denne vekten, må en amming mor huske at babyen hennes er avhengig av henne for alle hans ernæringsmessige behov

Amming og kalorier

Det er viktig, og nødvendig, å ikke begrense kaloriinntaket vesentlig mens du ammer. Faktisk kan fordi amming i seg selv kan brenne opptil 500 kalorier per dag, kutte kalorier ikke være nødvendig å oppleve vekttap mens du ammer. Hvis du er utelukkende ammer, husk at alle de næringsstoffene barnet ditt forbruker kommer fra deg. Derfor er det viktig å spise en godt balansert diett rik på vitaminer og mineraler. Dette vil sikre barnet får riktig ernæring hun trenger for å vokse og utvikle seg, samt gi deg den nødvendige energien du trenger for å fungere daglig.

Amming og ernæring

Du kan redusere antall kalorier som forbrukes daglig uten å kompromittere ditt ernæring eller ernæring du gir til barnet i brystmelk din. Pass på at karbohydrater du spiser er i form av hele korn enn raffinerte kilder. Dette betyr hel hvete, brun ris, og andre korn, heller enn hvitt brød eller andre produkter som har "beriket" i beskrivelsen av sin første ingrediensen. Bønner og belgfrukter er en annen stor kilde til karbohydrater. Spis rikelig med frukt og grønnsaker. Som en tommelfingerregel, jo mer fargerike frukt eller grønnsak på mer næringsrik den er. Ditt kosthold bør bestå av mellom 45 og 65 prosent karbohydrater. Din kosttilskudd protein bør komme fra magert kjøtt, lowfat meieriprodukter eller nøtter, og være fra 10 til 15 prosent av kosten din. Fisk er en god kilde til protein for gravide kvinner fordi den inneholder nivåer av omega-3 fettsyrer, som kan sendes med i morsmelk og er viktig for babyens hjernens utvikling. Det er imidlertid viktig å begrense mengden av tunfisk du spiser per uke, da det kan inneholde kvikksølv som kan sendes gjennom brystmelk. Det er viktig ikke å helt unngå fett mens du ammer fordi babyen trenger noen. Fett bør bestå av ikke mer enn 20 til 35 prosent av ditt daglige kaloriinntak, og bør komme hovedsakelig fra planteriket (dvs. umettede i motsetning til mettet).

Amming og Øvelse

Innlemming trening i vekttap plan er en god måte å øke antall forbrente kalorier på en dag. Trening kan også hjelpe mot stress. Trene kan bygge hjerte fitness og øke muskelmasse. Økende muskelmasse kan også øke stoffskiftet, noe som fremmer kroppens evne til å forbrenne ekstra kalorier. Sørg for å være skikkelig hydrert før, under og etter trening, fordi dehydrering kan begrense melkeproduksjonen.


Previous:nothing Next:hvordan du starter en arbeidsplass vekttap program

Relaterte artikler


 • prepackaged kosthold mat
 • er solsikkeolje sunt?
 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
 • low-carb dieting
 • Hva er de helsemessige fordelene av kosher dill pickles?
 • høye protein dietter og risiko
 • diett planer for multippel sklerose
 • induksjonsfasen av lav carb diett
 • muskel bygging kosthold tips
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com