bruk av gode bakterier

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-09
Å gjøre opp nesten 95 prosent av celler som finnes i menneskekroppen, gode tarmbakterier hindre skadelige bakterier forårsaker infeksjoner. Opprettholde et sunt immunsystem i kroppen er en annen av belønninger høstet fra gode bakterier. Ifølge Medisinske News, alder, kosthold og en persons helsetilstand påvirke bakterier som finnes i menneskekroppen. Sunn organer har en balanse av gode bakterier og dårlig, men organer opplever sykdom-spesielt diaré eller andre intestinal sykdommer-bærer mange av de dårlige (patogene-sykdomsfremkallende) bakterier, forårsaker en ubalanse over gunstige bakterier. På dette punktet, lider velger inntak av supplerende probiotiske (gode bakterier) ta kontroll over re-etablere mengden av helsebringende bakterier i kroppen. Probiotika ikke bare bidra til å beskytte tarmen, men også kan være viktig for opprettholdelsen av et sunt immunforsvar. Bortsett fra den menneskelige kroppen, gunstige bakterier direkte påvirke jordens økologiske opprydning, inkludert vann og land

Sunn Fermentering

I følge Dr. Gabe Merkin, populære radio medisinske show vert og han praktiserte som lege i mer enn 40 år, kan denne gode tarmbakterier bistå i å forebygge ulcerøs kolitt, Crohns sykdom og kreft. Gjæring med ikke-fordøyelige karbohydrater, gode bakterier endre til en helbredende stoff som reduserer hovne og skadet tarm forårsaket av diaré-bakterier. Den samme gjæret stoffet er absorbert i blodet til å senke kolesterolet og forebygge hjerte-angrep.

Anthrax Immunitet

Oppdaget av North Carolina State University forskere, gode bakterier som finnes i melkeprodukter gir friske ytelser til mennesker kan også gi en effektiv oral immunisering mot miltbrann eksponering. I tillegg rapporterer universitetet dette muligens kan gi levering av andre vaksiner å blokkere andre virus og smittebærende bakterier.

Sunn urinveiene

Fant i en kvinnes blære, enkelte gode bakterier beskytter mot urinveisinfeksjon. Ifølge en studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition (2001), kan urin og vaginale infeksjoner ikke lenger krever bruk av antibiotika, så øker gode bakterier kan være nøkkelen. Fortsatt forskning med fokus på valg av vitenskapelig basert stammer av gunstige bakterier gir fremtiden med en pålitelig alternativ behandling og forebyggende regime. Probiotika finnes i tarmbakteriene trakter av alle pattedyr.

Probiotiske Bruk Etter Antibiotika

Å ødelegge bakterier, antibiotika også dreper gode bakteriene. Behandling av sykdommer med denne livreddende søknaden forstyrrer utilsiktet den virkelige flora i den menneskelige fordøyelseskanalen. Bruke probiotiske kosttilskudd etter endt medisinsk foreskrevet antibiotika setter kroppens gode bakteriene tilbake i magen og tarmene.

Kloakk Clean-Up

Legge bakterier til vann eller jord er en moderne kloakkrenseanlegget teknikk. Kjent som Bioremediering, de gode bakteriene konvertere slike giftige stoffer som plantevernmidler og skadelige oljen til ufarlige forbindelser.


Previous:nothing Next:hva reiser triglyseridnivåer?

Relaterte artikler


 • hvordan å senke LDL-kolesterol gjennom kosten
 • sunt kosthold regimer
 • den beste måten å miste lår vekt
 • fiberrik lavt kaloriinntak
 • metabolske kosthold typer
 • en kaloriteller kosthold
 • sunt og enkelt kosthold plan
 • slanking mat tips
 • betydningen av et sunt, balansert kosthold
 • low-carb dieting
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com