cvs prenatal vitaminer bivirkninger

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-31
CVS prenatal vitaminer er en butikk-kjede form av prenatal vitaminer foreskrevet til gravide av sine fødselsleger. Tar en prenatal vitamin er viktig for å gi barnet alle næringsstoffene han trenger under svangerskapet. I å ta CVS prenatal vitaminer, kan du merke noen milde bivirkninger. Imidlertid er det viktig at du tar en prenatal vitamin regelmessig

Kvalme

Når du tar et CVS prenatal vitamin,. Noen kvinner kan oppleve milde til moderate kvalme og tarm ubehag. Dette kan være fra den høye doser av jern. For å bekjempe problemet, prøve å ta vitamin på et annet tidspunkt, for eksempel om natten, eller ta det med noen kjedelig mat, som stk saltet kjeks eller suppe.

Forstoppelse

Den høye konsentrasjonen av jern kan også føre til forstoppelse hos noen kvinner, særlig hvis de ikke gjorde tidligere forbruke mye jern. Drikk rikelig med vann hver dag for å fortynne jern, og spiser mat høy i fiber, inkludert frukt og grønnsaker, for å lindre forstoppelse.

Hodepine

Noen av vitaminer og mineraler som finnes i CVS prenatal vitaminer kan forårsake hodepine. Mens et ubehag, er dette ganske vanlig. Spør legen din hva slags smertestillende du kan ta mens hun var gravid. Paracetamol er ofte anbefalt for gravide.

Odd smak i munnen

Noen av mineraler i CVS prenatal vitamin kan føre til en merkelig eller ubehagelig smak i munnen. Det kan manifestere seg som en skarp, metallisk smak. For å bli kvitt det, prøv å pusse tennene, bruker munnen vask, eller å ha en liten snack. Du vil finne at det er bare midlertidig.

Konklusjon

Mens du tar dine CVS prenatal vitamin kan føre til at noen mild og rare bivirkninger, spesielt i første trimester av svangerskapet, bør du ikke slutte å ta en prenatal vitamin for noen grunn. Din prenatal vitamin hjelper barnet ditt få de næringsstoffene hun trenger for å utvikle. Hvis du finner ut at bivirkningene er alvorlige, snakk med legen din om å bytte vitaminer å finne en som er lettere å magen.


Previous:nothing Next:risiko for optifast

Relaterte artikler


 • hvor mye burde jeg veie for høyde min?
 • daglige kosthold for kolesterol
 • hvor mye karbohydrater, fett og protein bør du spise daglig for å gå ned i vekt?
 • 1200-1500 kaloriinntak
 • Hva er de helsemessige fordelene av kosher dill pickles?
 • hvordan du virkelig miste vekt permanent
 • historien om vitaminer
 • super raske vekttap tips
 • hvordan kan en tenåring øke kroppsvekt?
 • leucine kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com