den beste dietten mat

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-31
Diet plasser er overalt, fra reality-TV til reklameplakater til selvhjelp blader, sprer en masse informasjon (og feilinformasjon) for å hjelpe overvektige personer miste vekt og holde den av. Kosthold og trening er sentrale komponenter i den pågående kampen om bule, spesielt kosthold delen, som mat inntak står for rundt 75 prosent av sunn vekttap (og sunn vektøkning) mål. Velge den beste mat er av avgjørende betydning dersom du ønsker å kontrollere vekten riktig

trenger Du:
Din poeng kalkulator /finder.

Diet

For å forstå hva som utgjør som den beste dietten mat, må man forstå ordet "diett", eller snarere dens feil anvendelse i dagens samfunn. Kosthold er ofte sett på som en restriktiv spise program utviklet for å miste en viss vekt over en periode, mens det i realiteten ordet "diett" bare refererer til den totale av hva du spiser hver dag. Å bruke denne definisjonen betyr å gjøre varige livsstilsendringer, kosthold modifikasjon være, men en slik endring på banen for å kontrollere vekten og opprettholde en sunn kroppsvekt.

Real Diet Mat

Et sunt kosthold er rikt på proteiner, fiber, karbohydrater og fett, samt mikronæringsstoffer som vitaminer. Prepackaged varer og rask mat, i tillegg til mange restaurant forretter, er over rikelig i kalorier, som er det diett mat handler om: total kalorier forbrukes. Raffinert sukker og mel er generelt blottet for næringsstoffer og fiber, men høy i kalorier. Grønnsaker, frukt, hele korn, magre proteiner, og de fleste meieriprodukter gir rikelig daglige kalorier samtidig som kroppen din på fiber den trenger for fordøyelsen og regularitet, og vitaminer den trenger for helsen.

The Best Diet Foods

Mat valg og måltid planlegging bør være basert på smart valg av mat og smart porsjonsstørrelser. Siden summen av daglige kalorier forbrukt er nøkkelen for å målrette for vekttap, hvis du er interessert i å miste overflødig kroppsvekt bør du fokusere på å velge mat som oppfyller caloric behov og er vitamin-og fiber-rik.

grønnsaker (jo mer fargerike, jo bedre) bør inkluderes i hvert måltid, slik de er generelt lav i kalorier og høy i fiber og vitaminer. Selv grønnsaker som oliven og avokado, som er høyere i kalorier enn noen andre valg på grunn av hjerte-sunt fett, er gode valg.

Fullkorn betyr som regel å unngå bakevarer laget med hvit (raffinert) mel, så brød og pasta laget av hel hvete, havre, rug eller anbefales.

Mens raffinert sukker bør bare brukes som en og annen godbit, er frisk frukt en god og kalorifattig alternativ.

Hvis du spiser kjøtt, bør du velge slankere kutt av storfe, fjørfe og fisk, kaldt vann fisk som kveite og torsk er høye i gode fettstoffer, og dermed høyt i kalorier.

Skummet eller 1 prosent melk, lav sukker yoghurt, og de fleste oster er alle gode meieriprodukter valg. Velge disse matvarene, sammen med regelmessig mosjon, vil hjelpe deg å redusere kroppsfett og føre en sunn livsstil.


Previous:nothing Next:cvs prenatal vitaminer bivirkninger

Relaterte artikler


 • diett for å hjelpe dårlig kolesterol
 • vegetabilsk kosthold
 • hvordan de skal overleve bingeing når du diett eller blir stresset
 • den beste dietten for hurtig vekttap
 • hvor å miste vekt på en bærekraftig måte
 • hvordan du ned i vekt i 11 enkle trinn
 • super mat diett plan
 • aminosyrer og muskel vekst
 • ekstreme vekttap diett
 • kosthold for skrumplever
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com