den beste dietten programmet

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-10-23
Den beste dietten programmet er en som er næringsrik, er fylt med variasjon, og er bærekraftig. For et balansert sunt kosthold, krever kroppen vann, karbohydrater, fett, protein, vitaminer og mineraler nærer alle sine deler. Fu00F4r valg er ofte basert på kulturelle tradisjoner, enkel forberedelse og personlig glede, men kan omfatte matvarer mangler i helsefordeler Utilstrekkelig balanse av næringsstoffer i dag fører til underernæring, noe som fører til morgendagens sykdom

Du trenger:. .
Din poeng kalkulator /finder.

Bærekraft

Hvis din diett består av mat du ikke liker eller liker, er det en sikker rute til frustrasjon og eventuelle feil. Med den overflod av tilgjengelig mat, kan du velge de som er deilig og næringsrik og fortsatt se på balansen mellom kalorier, karbohydrater og fett. En diett som er tilstrekkelig og balansert, kalori-kontrollerte med mye variasjon vil hjelpe deg med å opprettholde din diett. Ifølge USDepartment av Landbruksdepartementet, er matvarer fra hver av de seks matvaregruppene trengs daglig for å skape variasjon og næringsstoffer. Disse gruppene er: frukt, grønnsaker, korn, kjøtt og belgfrukter, melk, og oljer. The USDA's MyPyramid program foreslår daglig kalori behov for voksne som er aktive eller stillesittende. Ved hjelp av en personlig program fra MyPyramid, kan du utvikle en plan som passer din livsstil og preferanser, slik at du vil feste med det og oppnå dine mål.

Balancing Act

Variasjon er viktig i et kosthold program ikke bare for sin interesse verdi, men for ernæring. En diett strengt begrenset til ett eller to matvaregrupper mangler balansen av næringsstoffer nødvendig for god helse, og derfor kan noen diett planer være skadelig. Moderasjon er verdifull som den setter kontroller på beløpene forbrukes. For eksempel er kostfiber avgjørende, men å spise for mye fiber kan føre til nærings-tap. En sunn spising plan ikke bare omfatter alle matvaregrupper, men inkluderer variasjon innen disse gruppene. Spiser bare en type frukt, for eksempel, begrenser den ernæringsmessige verdien av frukt-gruppen gir som helhet. Et eple om dagen er en god idé, men husk å nyte bananer, druer og andre frukter.

Kalorier Telle

For å gå ned i vekt må du forbrenne kalorier. En kalori er et annet ord for kilocalorie, som er en enhet for energi. En kalori er mengden energi eller varme for å heve temperaturen på en kilo vann med én grad. All mat har kalorier. Fett er det mest energi eller kaloririk næringsstoffer, inneholder ni kalorier per gram. Karbohydrater og proteiner inneholde fire kalorier per gram. Som kalorier forbrukes er brent, er resultatet vekt-tap. Mennesker, etter kjønn, stadium i livet, og livsstil har generell kalori krav. Går over disse grensene kan føre til vektøkning, men velger matvarer som er næringsrike med færre kalorier (energi) enn normalt forbrukes resultater i vekt-tap. Øvelse i kombinasjon med redusert kaloriinntak forbrenner mer kalorier for å møte vekt-tap og vekt-kontroll mål.

En Sample Daglig Diet

The USDA anbefaler å spise mat fra hver av de matvaregruppene.
For en 1600 calorie-en-dagers diett, velge fra

Frukt: 1 1 /2 kopper

Grønnsaker: 2 1 /2 kopper

Korn: 5 oz. hele korn foretrekkes

kjøtt og belgfrukter: 5. oz.

Milk: 3 kopper

Oljer:. 5 tspns

drikke seks til åtte glass vann eller ikke-kalori drikker hver dag.


Previous:nothing Next:frukt og vekttap

Relaterte artikler


 • den beste diabetes diett
 • svært lavt fiber mat til frokost
 • hvordan gjøre raske og enkle lav carb snacks
 • hvordan å gå ned i vekt uten for mye trening
 • om sunn kakao
 • vekttap effekter av kanel
 • hvordan å slutte å drikke pepsi, cola eller annen brus
 • lav karbohydrat diett menyen plan
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • Fordelene med å spise epler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com