den beste sunn kolon renset kroppen

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-10
Den beste detox for kolon din er en som vil tømme den ut samt fjerne giftstoffer fra vev. Den Master Cleanse ble designet for å gjøre nettopp dette. Den renser består av faste på en spesielt forberedt drikke for en bestemt tidsperiode. Colonics kan gjøres i løpet av denne dietten for å legge et ekstra nivå av avgiftning til kolon

Master Cleanse

En av de mest populære 10-dagers detox dietter er Master Cleanse. Denne dietten har eksistert siden 1970-tallet, men regnes fortsatt som en kjepphest av mange mennesker. Den har fått mye oppmerksomhet så mange stjerner, som Beyonce, har brukt det for hurtig vekttap samt detoxing.

Protokollen for Master Cleanse er som følger. Hver dag i renser du begrense inntaket til 1200 kalorier som forbrukes av en brus blanding. Den lemonade er laget av sitronsaft og lønnesirup blandet med en klype cayennepepper i et par liter vann. Dette er alt du bruker over 10-dagers perioden. I tillegg til å begrense din diett, du også drikke en lakserende te eller saltvann flush som hjelper vaske ut din kolon. Etter 10 dager med denne kombinasjonen av kosthold og flushing, eliminere deg alt restavfall fra tykktarmen. Den sekundære effekten av denne dietten er at du også er helt kutte ut andre stoffer, som koffein og alkohol.

De første dagene av denne dietten er ofte ganske vanskelig som folk rapporterer å være veldig sulten og ha hodepine. Folk som gjør det gjennom den innledende fasen gjør rapporten det blir lettere og at på slutten av 10 dager de ikke bare har gått ned i vekt, men føler seg ren og forfrisket.

Colonics

En colonic er en prosedyre der en slange settes inn i endetarmen for å skylle ut tykktarmen. Varm saltvann eller forskjellige urte mikser er pumpet forsiktig inn i tykktarmen deretter suges ut. Dette gjøres gjentatte ganger for å fjerne avføring som kan ha blitt påvirket på kolon fôr. Når dette er gjort i forbindelse med Master Cleanse det kan være svært avgiftende. The Master Cleanse tømmer din kolon mens colonic flush slimhinnen.


Previous:nothing Next:prepackaged kosthold mat

Relaterte artikler


 • hvordan man kan forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag
 • måltid planlegging for diabetes og vektkontroll
 • måter å få en flat mage
 • grunnen bison ernæringsmessige informasjon
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • mat som utløser vekttap
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • mat ideer for raske og enkle vekttap
 • cellulite kur av trening
 • hvordan du kan redusere saltinntaket for et hjerte sunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com