do krydret mat øke stoffskiftet?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-24
I optimale forhold, er kroppen din et fettforbrenning maskin. Kroppen drives av en prosess som kalles metabolisme. Kroppen bruker mat for drivstoff, som metaboliseres og fordelt over hele kroppen. Et raskt stoffskifte bidrar til å kontrollere vekten. Krydret mat kan øke stoffskiftet, i hvert fall for en kort stund, noe som gir kroppen en fettforbrenning løft

Chili Peppers <.

Chili Peppers er ikke bare varme i smaken, men de varme opp stoffskiftet også. Capsaicin, varmen genererer sammensatte finnes i chili peppers, hjelper forbrenne kalorier. Ifølge forskere ved Laval University i Canada, stimulerer capsaicin kroppens stresshormoner, som øker metabolismen. Capsaicin kan finnes i jalapenos og cayenne pepper. Imidlertid er boost bare midlertidig. Spis retter som inneholder chili peppers på regelmessig basis for små øker i stoffskiftet.

Ginger

Ginger er en krydret urt som har en forfriskende smak. Fersk ingefær er mer potent enn den typen du kjøper som et pulver i en flaske. Shave litt frisk ingefær over en salat eller koker det over i en form. Fersk ingefær kan hjelpe deg å øke stoffskiftet. Legg krydret ingefær til stek retter eller juice drikke. Denne deilige urten er også bra i cookies og andre desserter. Foruten de midlertidige heisen i metabolisme, vil du også ha nytte av vitamin B6 og kalium.

Pepper

pepper er små rosa, grønn, hvit eller svart kjerner. Når grunnen av, distribuere de en pikant smak vi kaller pepper. Pepperkorn inneholder et alkaloid som heter Piperine, som gjør maten lettere å absorbere og hemmer metabolismen av gode næringsstoffer kroppen trenger. Det styrer stoffskiftet å brenne mindre etterspurt næringsstoffer først. Andre fordeler med pepperkorn eksisterer. Noen av disse er økt hjernens funksjoner, lindring av astma og økende hjernen vennlig endorfiner. Pepperkorn er lastet inn i en hånd mill, hvor de er bakken opp og fordelt over matvarer. Pre-bakken pepper er tilgjengelig, men nykvernet har en lysere smaken.


Previous:nothing Next:de beste måtene å få en flat mage

Relaterte artikler


 • hvordan å forstå om grønn te tanniner er friske
 • farene ved å være undervektig
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • hvordan du effektivt holde en matdagbok
 • hvordan å gå ned i vekt uten for mye trening
 • cookies for kosthold
 • bivirkninger av for mye salt inntak
 • urinsyre: matvarer for å unngå
 • høyt kolesterol alkalisk kosthold
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com