druekjerneekstrakt sikkerhet

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-10-08
Druer har en lang historie med bruk i medisin, helt tilbake til oldtidens Hellas. Druekjerneekstrakt regnes som trygt og uten alvorlig risiko for nesten alle innbyggere, unntatt som angitt nedenfor. Den er tilgjengelig i kapsel, tablett, og trekke ut skjemaer.

Bruken har applikasjoner for healing sår, hudproblemer, øye helse, kronisk utmattelse og immun problemer, sirkulasjons problemer, og høyt blodtrykk --- og muligens kreft. Del på effekt sine stammer fra kraftige antioksidanter, som hjelper bekjempe effektene av aldring og sykdom.

Bleeding Bekymringer

Den mengde av de frie komponenten av drue frø er det som forårsaker bekymring blødning. Personer med blødning lidelser bør ikke ta ekstraktet uten legens samtykke. Druekjerneekstrakt bør ikke tas hvis du er på medisiner for å tynne blodet. Ekstraktet kan også øke blodtrykket dersom det tas med vitamin C tilskudd.

Interferens

Grape seed ekstrakt kan forstyrre med narkotika tatt for å senke kolesterolet. Grape seed (i kombinasjon med niacin-bundet krom) virker å senke både total-og LDL kolesterol, så hvis du tar et kolesterolsenkende legemiddel sammen med ekstrakt eller et supplement av drue frø, bør du sjekke med legen din da dette kan påvirke doseringen av reseptbelagte medisiner.

Side Effects

Gravide og ammende bør unngå ekstraktet og kosttilskudd. Det finnes ingen studier på bruk hos barn, slik at tillegget er ikke anbefalt. Folk som tar druekjerneekstrakt i kombinasjon med andre kosttilskudd, resept eller over disk medisiner, bør gjøre dette kun med tilsyn av en medisinsk faglig. (Disse forholdsreglene er hovedsakelig på grunn av manglende studie informasjon om drue frø og dens effekter på disse bestandene eller under disse betingelsene. )

Grape seed kan forårsake generell svimmelhet og kvalme. Hodepine og tørr hodebunn er andre rapporterte bivirkninger. Alle med en allergi mot druer bør ikke ta druekjerneekstrakt i enhver form. Alle som lider en alvorlig medisinsk tilstand bør konsultere lege før du starter et supplement.

Dosering

En dose på 720 mg daglig kan brukes til å behandle åreknuter. Druekjerneekstrakt er nyttig med tilstanden på grunn av oligomeric proanthocyandin kompleksene den inneholder. OPCs er bioflavonoider og kan redusere forekomsten av lekker årer og hevelse i bena.

Det kan tas for å bistå med psoriasis i en dose på 100 mg to ganger per dag --- og for antioksidant beskyttelse, mellom 25 og 150 mg ekstrakt kan bli tatt opp til tre ganger per dag.

Cancer

Resveratrol (en polyphenol funnet i ekstrakt) ser ut til å forstyrre cellevekst og deling i kreft, og å blokkere enzymer som forlenger tumor livet. Ekstraktet kan også undertrykke østrogen i kreftvev samtidig la friske vevet er østrogenproduksjonen urørt.


Previous:nothing Next:hva slags mat gir deg energi og bedre humør?

Relaterte artikler


 • den beste svangerskapsdiabetes måltid plan
 • diabetiker måltid ideer
 • hvordan å bekjempe betennelser med kosthold
 • hvordan å miste £ 25.
 • den beste måten å rense kolon
 • den mest effektive vekttap dietter
 • induksjonsfasen av lav carb diett
 • hvordan hCG hormonet brukes til vekttap
 • ideell vekt for kvinner 60 år og over
 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com