en diett for å redusere magen

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-22
Tusenvis av mennesker har prøvd dietter for å redusere magen, men har vært nokså mislykket på det hele. Dietter for magen reduksjon må begrense mettet fett-inntaket. Ifølge American Heart Association, mettet fett øker LDL kolesterol nivåer, og bidrar sterkt til vektøkning. For å redusere livvidden, prøv å kombinere hyppig trening med slanking

Unngå Mettet fett

Unngå mettet fett er en persons beste alternativet når du ser talje. Fast food har ekstremt høye nivåer av mettet fett og bør unngås for enhver pris. For eksempel inneholder en Baconator burger fra Wendy's 23 gram mettet fett og 830 kalorier. Hopp over drive-thru, og lage en salat hjemme med masse frisk frukt og grønnsaker.

Get Enough Fiber

Fiber har mange helsefordeler, og kan også hjelpe til med vekttap. Ifølge Mayo Clinic, måltider som inneholder mye fiber er vanligvis mer mettende. Ved inntak av måltider som inneholder mye fiber du vil undertrykke appetitten, slik at du kan miste vekt raskere. Bortsett fra vekt-tap fordeler, senker fiber også kolesterolet, bidrar til å kontrollere blodsukkeret og reduserer risikoen for fordøyelsesproblemer. Frukt er en god kilde til kostfiber.

Unngå sukkerholdig snacks

Forbruker sukkerholdig snacks kan være skadelig når du prøver å gå ned i vekt. Sukkerholdig snacks som brus og godteri barer resultere i hurtig sukker siv og påfølgende krasj. Etter at kroppen krasjer, er det ofte en fristelse til å konsumere mer sukkerholdig snacks. Dette resulterer i dobbelt så mye kalorier som forbrukes --- åpenbart ikke en god strategi når du prøver å slanke seg.

Opphold Hydrerte

Staying hydratiserte er også gunstig. Ved å holde hydratiserte du vil føle deg fyldigere og spise mindre. The Mayo Clinic antyder at individer konsumerer 64 gram vann om dagen. Prøv å drikke åtte 8-unse glass vann per dag for å være fullt hydrert. Du vil kanskje bære en vannflaske med deg hele dagen å gjøre det så enkelt som mulig for deg å hydrat.

Få øvelse

Hvis du virkelig ønsker å redusere magen størrelse så du kommer å ha til å utøve. Dietter kan gjøre mye, men rask reduksjon av waistline kommer bare fra daglig mosjon. Svømming, løping, sykling og vandring kan hjelpe deg å nå din vekt-tap målet raskere. Du bør prøve å trene minimum 30 minutter om dagen, tre ganger i uken. Sikt i 30 minutter hver dag for raskere resultater.


Previous:nothing Next:leucine kosthold

Relaterte artikler


 • ernæring for å forhindre håravfall
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • Hvordan hjelper fiskeolje med vekttap?
 • hvordan å velge sunn pizza pålegg
 • hvor å miste vekt sakte og naturlig
 • meksikansk mat for diabetikere
 • hvor mye vann bør en type 2 diabetes drink?
 • rå mat diett mat
 • dietter kjendiser bruke til å gå ned i vekt raskt
 • hvordan å gå ned i vekt mens du drikker kaffe
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com