en lav-kolesterol diett plan-menyen

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-09
Kolesterol er et voksaktig stoff som finnes i blodet og kroppens celler og er nødvendig for kroppen å fungere ordentlig. Dessverre for mye kolesterol kan føre til helseproblemer som hjertesykdom. For å redusere risikoen for hjerteinfarkt noen leger kan anbefale å stikke til en lav-kolesterol diett. En lav-kolesterol diett kan hjelpe folk å redusere helserisiko og bli sunnere

Breakfast

Frokost er en viktig måltid. En skikkelig frokost kan hjelpe deg å føle deg mett lenger og redusere trangen til å snack. Ha en kopp med fullkorn frokostblanding med et halvt glass lettmelk, 1 /4 kopp rosiner og en halv grapefrukt. Et annet alternativ for et lavt kolesterol frokost er en halv kopp egg erstatning blandet med en halv kopp med grønnsaker. Server med en skive grovbrød toppet med en liten bit av soya ost. Drikk med lettmelk.

Lunsj

For lunsj velge fettfattig vegetabilske suppe. Topp med høyt fiber kjeks eller en fettfattig ost som for eksempel parmesan. Spis 2 oz. av magre hamburger med et snev av fettfattig Cheddar ost. Ha salat og tomater på burger. Server med en grønn salat og en havremel cookie. I stedet for en burger har en lav-fett sandwich består av 2 oz. av tunfisk blandet med olivenolje og selleri. Plasser på en hel hvete engelsk Muffin.

Middag

Lag et måltid sentrert på protein. Plasser en 3 oz. stykke kylling eller stykke laks på broiler. Smak til med oregano, persille, appelsin juice, sitron krydder og en teskje av cider eddik. Serveres med brun ris toppet med hakket rød pepper. Steam en kopp brokkoli og topp med en teskje av fettfattig ost. Ha en frossen jordbær yoghurt til dessert og en kopp tomat eller grønnsak juice. Alternativt toppen av en myk taco med 2 oz. av magert kjøtt, hakkede tomater, salat og fettfattig revet ost.

Andre regler å følge

Det finnes andre måter du kan sky kolesterol også. Unngå kommersielt forberedt bakverk som frokost croissanter, popovers, donuts, muffins og boller. Forbered slike gjenstander hjemme med lavt kolesterol ingredienser hvis ønskelig. Bruk bare to egg i uken. Hvis flere egg er ønskelig å bruke egg substitutter i stedet. Konsumerer villris. Se for hele hvete pasta hvis mulig. Unngå instant hot korn og noe stekt. Oppsøke havre, kli og bygg i stedet.

Høyre Oljer

Unngå gjenstander som er laget med mettet fett, smult, forkorting, kokos oljer og palm oljer. Bruk olivenolje og andre umettede oljer i stedet. Dryss solsikkeolje i salater. Lag marinader fra sesamolje eller soyaolje. Bruk med måte å redusere forbruket av fett.


Previous:nothing Next:bruk av gode bakterier

Relaterte artikler


 • grønn te diett for vekttap
 • hvor mye burde jeg veie for høyde min?
 • hvordan å følge italiensk mat oppskrifter
 • den beste vekttap patcher
 • hvordan å piske opp en enkel, deilig kylling pasta for fire
 • hvilke matvarer er høyt i alkaliske?
 • bruk av papaya ekstrakt
 • hvordan de skal overleve bingeing når du diett eller blir stresset
 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com