energi bar informasjon

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-30
Hva er energi barer? Er det en forskjell mellom protein energi barer og karbohydrat energi barer? Er den ernæringsmessige verdien bedre i en soya energi bar sammenlignet med en lav glykemisk energi bar? . Få detaljene om energi barer å avgjøre hvilken som passer din personlige energi og ernæringsmessige behov

Definisjon av Energy Bar

Energi barer gi ekstra næring i form av protein, karbohydrater og andre vitamintilskudd for å gjenopprette næringsstoffer i kroppen etter anstrengende trening eller sportsarrangementer. Energibarer er vanligvis 70 prosent karbohydrater, 20 prosent protein, 10 prosent fett kalorier. Energi barer kommer i mange smaker og næringsstoffer kombinasjoner.

Typer

Energi barer kommer i ulike typer. De mest populære energi bar varianter er høy protein, moderat-karbohydrater, lav glykemisk og soya. For å finne ut hvilken energi bar passer dine behov, diskutere med en helse-leverandøren eller trener som bar kan være best. Deretter prøver en rekke smaker og styrker i tillegg.

Brands

Det er mange energi barer på markedet å velge mellom. Her er noen populære energi barer allment tilgjengelig for salg:

Clif /Luna Bar
Disse barer har et utvalg av smaker og er laget av naturlige, økologiske ingredienser. Den Clif Baren er en stor kilde til næringsstoff restituering for tennisspillere, sykkel ryttere, snowboardere, skiløpere og andre som er involvert i anstrengende idrett. Spis en Clif bar som en tilfredsstillende matbit før, under eller etter disse aktivitetene. Hver Clif Bar har 230 kalorier med 30 gram fett. Det er 45 gram karbohydrater og 10 gram protein.

Balance Bar
Dette bar også kommer i forskjellige smaker. Balance Bar er et utmerket måltid erstatning bar for å øke energi. Hver bar leverer 200 kalorier med 22 gram karbohydrater, 14 gram protein og seks gram fett.

GeniSoy
Soya er et godt alternativ i energi barer når det gjelder å få gjennom en travel dag. GeniSoy leverer 20 vitaminer og mineraler. Det er 14 gram soyaprotein. Se å ta inn 230 kalorier fra en GeniSoy bar.

Fordeler

Foruten å være en balansert kilde til energi påfyll, energi barer er praktisk og lett å bære rundt hele dagen. Energibarer inneholder vanligvis en beskjeden mengde fett, mettet fett og natrium. Høy kilder til protein uten at dyret fettinnholdet også lage energi barer et mer fornuftig valg for et kosttilskudd. Energy barer har tilstrekkelige mengder av vitaminer og mineraler. De er et bedre valg for en kort, enkelt måltid uten den dårlige resultatene fra forbruker fastfood.

Kostnader

De fleste energibarer er praktiske valg med hensyn både portabilitet og kostnader. Generelt, kan energi barer kjøpes for rundt $ 1. 50 til $ 2 en bar. Da kjøpte i pakker på 12 eller mer, se til å bruke alt fra $ 10 til $ 15 i boks. Dette gjør energibarer en økonomisk kilde for et raskt måltid erstatning.

Hensyn

Mens energien barer er et sunt og praktisk valg, er det noen hensyn å betrakte når det gjelder å spise dem. Selv om energi barer har den ernæringsmessige likeverdigheten av enkelte matvarer, har de ikke erstatte naturlige protein, fett og karbohydrater i ubehandlet frukt, grønnsaker, kjøtt og meieriprodukter. Det er vanskelig å bryte en energi bar ned i en matvaregruppe. Mens noen av de samme næringsstoffene som finnes i frukt og grønnsaker er i en energi-bar, er energi bar mangler den kjemiske make-up som forekommer naturlig i frukt eller grønnsak.

Også, mens det totale fettinnholdet i en energi-bar er rimelig, kan palmeolje brukes i de fleste barer bringe mettet fett opp til 50 prosent. Gjør et klokt valg når du velger energi barer for måltid erstatninger, eller når du ønsker å øke energi.

Wise Energy Bar Choice

Husk å konsultere med en helse-leverandøren eller trener når du velger en energi bar for måltid erstatning eller energi etterfylling. Andre faktorer å vurdere er å lese etiketter for å se hva ingrediensene har blitt lagt til energi bar. Ikke spis en energi-bar med uønskede ingredienser eller stoffer.

Eat energi barer med minimal eller ingen mettet eller hydrogenert fett. Se etter barer uten palmeolje eller som inneholder en liten mengde av palmeolje. Dette ville være mindre enn to til tre gram per 200 calorie servering.

Make energi bar valg basert på personlige behov og hvor mye energi brukt hele dagen for godt avrundet måltid erstatning eller energi påfyll.


Previous:nothing Next:ultimate ernæring guide

Relaterte artikler


 • hvordan å øke hjerte helse med Middelhavsdietten
 • ekstreme vekttap diett
 • hvordan å bekjempe betennelser med kosthold
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
 • cellulite kur av trening
 • tips for Herbalife shake vekttap
 • hvordan kan en tenåring øke kroppsvekt?
 • hvordan du gjør en rå diett
 • Hvordan velge et vekttap kosttilskudd
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com