er solsikkeolje sunt?

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-10
Amber i farger, har solsikkeolje en lys, nøytral smak, noe som gjør det et klart valg for kokker som ønsker at deres mat til å skinne og ikke bli overmannet av sine valg av matolje. Heldigvis, denne ettertraktet matolje er ganske sunt for deg, enda mer enn olje du kan bruke

Typer

Det finnes faktisk tre typer solsikkeolje du kan skaffe: NuSun, høy oljesyre, og linolsyre. De er alle avlet fra vanlige avl teknikker, men varierer i konsentrasjonen av oljesyre nivåer, som bestemmes av solsikkefrø oljen ble hentet fra, og klimaet der anlegget ble voksen.

Vitamin E

Sunflower olje har faktisk den høyeste konsentrasjonen av vitamin E av alle vegetabilske oljer. Vitamin E er en omfatter navn på en gruppe fettløselige komplekser med kraftig antioksidant egenskaper, som bidrar til å beskytte cellene mot frie radikaler, eller kreft forårsaker radikaler i kroppen. Vitamin E er også en anti-inflammatorisk, og dermed gjør det til en sunn og naturlig del av ditt daglige kosthold, og det vil bidra til å forhindre smitte og sykdom progresjon i tillegg.

Skin

Solsikkeolje er også brukt i kosmetiske produksjonen som en bløtgjøringsmiddel og en fuktighetskrem, hovedsakelig. Oljen fremhever ungdommelighet i huden og hjelper med å gjøre huden myk ved å låse fuktighet i, delvis fordi solsikkeolje er lett absorberes og ikke pleier ikke å forlate en klebrig, fet film. Du vil også finne solsikkeolje i hår produkter fordi det vil også fukte tørt sprøtt hår og tørket ut hodebunnen.

Fat

Mens være lav i mettet fett, er solsikkeolje rikt på flerumettede fettsyrer, noe som senker både gode og dårlige kolesterolet. Kroppen din trenger fett i ditt kosthold for energi og riktig celle funksjon, så plukke en sunt fett, for eksempel solsikkeolje, vil hjelpe deg å oppnå dine fettinntaket samtidig styre klar av umettet fett finnes i høye konsentrasjoner i andre oljer.

hensyn

Kontakt lege før noen drastiske endringer i kostholdet ditt, og melde fra om bivirkninger eller reaksjon du har en gang gjøre overgangen til solsikkeolje. Som med alle olje, er moderering tast slik begrense inntaket og bruker kun det som er nødvendig under koking eller for din skjønnhet regiment.


Previous:nothing Next:sukkerfri godteri ernæringsmessige fakta

Relaterte artikler


 • kosthold for unclogging arterier
 • Ti tips for meatless måltider
 • hvor å kjøpe acai Berry produkter
 • kosthold mat til lavere kolesterol
 • hva er bee pollen godt for?
 • hvordan å bryte vanen pop
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
 • vekttap diett
 • kan du miste vekt ved å kutte kalorier?
 • hvordan gjøre protein kaffe
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com