ernæring for muskel vekst

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-17
Forstå det ernæringsmessige behov for muskelvekst er ekstremt viktig. Få deg til treningsstudioet og vekttrening er bare halvparten av kampen til å bygge muskelmasse. Den andre halvparten er avhengig av hvordan du drivstoff kroppen din i form av maten du spiser og ernæringsprogram som du følger. Hvis du mestrer den ernæringsmessige komponenter av muskel vekst i tillegg til å jobbe ut selv, vil du øke dine resultater og suksesser

Total Protein Krav

Ernæring for muskelvekst krever at du får i deg en heftig lass av protein hver dag, selv på dager når du ikke trener. Generelle krav sier at du bør spise omtrent ett gram protein for hver kilo mager muskelmasse du ønsker å ha. Siden dette kan være vanskelig å måle nøyaktig, er standarden retningslinje ett gram protein per pund av ønsket kroppsvekt.

Spise etter trening

En av de viktigste reglene for å bygge muskelmasse er å gi kroppen din med en næringsrikt måltid innen en time etter slutten av treningsøkten. Dette er når musklene mest desperat begjærer protein og dets byggesteiner, aminosyrer. Et måltid med en god blanding av både protein og karbohydrater vil gi deg den energien du trenger og gi dine muskler med drivstoffet den trenger for å begynne å reparere skadet muskel fiber.

Protein i hvert måltid

Protein bør være en komponent i hvert enkelt måltid som du spiser. Det må aldri bli en anledning der du har et måltid som mangler i dette viktige næringsstoffet. Hvis du sliter med dette, mener at du kan legge til nøtter eller bønner til en salat for å legge til protein, for eksempel, eller whey protein pulver til morgenen havregryn eller yoghurt.

Mindre måltider gjennom dagen

For å riktig drivstoff kroppen din for muskelvekst bør du spise mindre, men hyppigere måltider hele dagen. Dette vil sikre at kroppen din-og musklene selv-aldri bli for sulten og alltid har den ernæringsmessige komponenter som er nødvendige for å bygge mer muskler

Lean Protein Kilder

Mange ulike magre proteinkilder er tilgjengelige for å inkludere i. din diett. Chief blant disse er kylling, fisk, svinekjøtt, kalkun og slankere kutt av rødt kjøtt. Nøtter, yoghurt hele korn, soya bønner og meieriprodukter inkludert melk, ost og alle gir en sterk kvotienten av protein også.


Previous:nothing Next:matvarer som hindrer jernmangel

Relaterte artikler


 • den beste sunn kolon renset kroppen
 • hvor å miste vekt raskt
 • protein diett for diabetes
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • hvor å miste vekt på en bærekraftig måte
 • hva urter er godt å hjelpe slutte å røyke?
 • hvor mange kalorier bør vi spise?
 • kosttilskudd for å bygge magre muskler
 • hvordan ta clenbuterol
 • hvordan de skal overleve bingeing når du diett eller blir stresset
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com