farlig hollywood dietter

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-30
"Du kan ikke gjøre rik eller for tynn. " Det gamle ordtaket synes å være spesielt sant i dag. Vi ønsker alle å være tynn. Og for mange med det målet, prime rollemodeller er Hollywood-stjerner som ser så uanstrengt ideal. I virkeligheten er imidlertid presset om å være tynn så intens i Hollywood som kjendiser går til farlige lengder for å demme opp for den pounds

Du trenger:.
Din poeng kalkulator /finder

<. h2> Ulovlig Drugs Siden begynnelsen av Hollywood, har illegale rusmidler vært en del av scenen, delvis fordi de gjør fremmer vekttap. I sin bok "Losing It» TV-skuespilleren Valerie Bertinelli innrømmer å ha brukt kokain for å hjelpe til med vekttap. (Hun har siden angivelig forandret hennes måter og har vært en talsperson for Jenny Craig diett plan, selv donning en bikini for å vise henne resultater på programmet. ) Andre rapporter hevder at noen kjendiser mister betydelige mengder vekt ved hjelp av kokain og heroin.

Reseptbelagte legemidler

I følge rapporter, noen Hollywood-stjernene bruker reseptbelagte medisiner beregnet for andre forhold for å gå ned i vekt. Blant disse er Clenbuterol, som er utviklet for å behandle åndedrettsproblemer i hester. Et annet angivelig vanlige reseptbelagte legemiddel som brukes er Adderall, som brukes til å behandle ADHD. Men "mens Clenbuterol og Adderall skape en slankende effekt på kort sikt, etter en stund, brukere rapporterer en plutselig og ukontrollerbar vektøkning. Ha tuklet med den naturlige metabolismen, stoffet slutter å virke, ifølge Daily Mail.

Det er også rykter om kjendiser blir innlagt på sykehus for å bli hekta til intravenøs væske (IVs) for å unngå å spise helt.

Diet

Andre kjendiser har vært kjent for å sterkt begrense hva de spiser. Selv i de tidlige dager av Hollywood, var daværende starlet Joan Crawford fortalt at hun var overvektig. Rapporter varierer med hensyn til hvordan hun taklet det: Noen sier at hun spiste noe annet enn biff, grapefrukt og tomater. Andre sier hun tydde til vodka og slankepiller.
I dag er det historier om kjendiser som spiser på noe annet enn peanøtter eller kokt egg eller lakserende te eller saft. Noen raske på vann eller en blanding av vann, sitronsaft, cayennepepper og lønnesirup.
Slike bisarre dietter er kjedelig og urealistisk, ifølge dietetiker Lynn Grieger, RD,
CD, CDE De har også frata kroppen av næringsstoffer fra andre matvarer.

Coffee and Cigarettes

Ofte kjendis dietter inkluderer kaffe og sigaretter. Men, sier ernæringsmessige psykolog Marc David:. . "Kaffe og koffein kan faktisk gjøre deg feit Hvis du drikker for mye, etterligner koffein stressresponsen i kroppen vår og din kortisol og insulin nivåer stige Disse forhøyede nivåer av stresshormonet signal kroppen til å lagre fett. "
Om sigaretter, David sa:" Det er et valg, egentlig. Du velger mulig lunge kreft og død over behandle kroppen din med respekt, alt i et forsøk på å være slank. "David er forfatter av" The Slow Down Diet. "

Øvelse

Noen kjendiser rapporten bruke timevis i treningsstudioet for å få den kroppen de ønsker imidlertid trener Justin Gelband sa:. "Du kan bli avhengig. Med mindre du er en profesjonell idrettsutøver, trenger du ikke å gjøre mer enn en og en halv timer om dagen for å få et flott resultat. "


Previous:nothing Next:slim rask diett informasjon

Relaterte artikler


 • hvor mye karbohydrater, fett og protein bør du spise daglig for å gå ned i vekt?
 • MUFA diett plan
 • den mest effektive vekttap dietter
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
 • hvordan å senke LDL-kolesterol gjennom kosten
 • om 1200 calorie lav-fett dietter
 • velge vekttap kosttilskudd
 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • måltider dietter
 • den raskeste vekttap pille
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com