fiber kosttilskudd og vekttap

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-31
Fiber har lenge vært varslet som en kilde som oppmuntrer vekttap. Moderne vitenskap har vært i stand til å bevise denne antakelsen gjennom forskning som støtter teorien. Ta naturlige fiber i kosten supplerende dersom du ønsker å legge fiber til kosthold eller ikke spiser nok av mat som inneholder det naturlig

Du trenger:.
Din poeng kalkulator /finder

Typer

Det finnes to typer fiber som brukes i kosttilskudd. Uløselig fiber finnes i kli, korn, og hvete, og ikke løser seg i vann. Den andre type fiber, som er mer vanlig i kosttilskudd, er løselig fiber. Dette kan løses i vann og finnes i naturlige kilder som frukt og belgfrukter.

Metabolism

Vekttap er stimulert av fartsovertredelse kroppens stoffskifte og brenner mer kalorier (energi) enn du forbruker og butikk. Påskynde metabolismen kan gjøres på to måter å stimulere vekttap. En måte er å trene regelmessig med spesifikke metoder som for eksempel intervalltrening for å øke din hviler metabolic rate. Den andre måten innebærer når du spiser (tidsintervaller) og hva du får i deg som energi. Med mindre du fart på stoffskiftet, er det ofte ingen sunn måte å miste vekt. Dette er premisset bak fiber kosttilskudd.

Effekter

Bakterier i tarmen kan ikke bruke uløselig fiber som energi, men fordøyelsessystemet fortsatt arbeider for å prøve å bryte det ned. Kosttilskudd som lover vektreduksjon ta med denne fiber fordi den tvinger kroppen til å kaste bort energi på å bryte det ned. Den "bortkastet" energi betyr at kroppen din vil bli brenne kalorier selv når du ikke trener, som kan stimulere vekttap.

Fordeler

Kolesterol kan være bundet av løselig fiber og utskilles fra kroppen din uten å bli absorbert. Dette kan bidra til å redusere dårlig kolesterol nivåer. Løselig fiber finnes i mange slow-brenning karbohydrater kan brukes som et næringsstoff av tarmbakterier. Selv om dette er sant, disse fibrene er fortsatt ikke lett fordøyd, noe som bidrar til å øke hvile metabolic rate også.

Hensyn

løselig fiber kan føre til at gass i enkelte brukere på grunn av ufarlige bakterier som biprodukt i tarmen. Fibertilskudd kan også føre til ekstrem herding av avføring. Krakk myknere kan bidra til å motvirke denne effekten og kan kjøpes over disk. Fiber kosttilskudd bør brukes til å støtte en høy fiber diett eller å legge fiber til mat med lav eller ingen fiber for å støtte vekttap.


Previous:nothing Next:den beste dietten mat

Relaterte artikler


 • svært lavt fiber mat til frokost
 • Slik finner phentermine
 • hva er matvarer som bedrer nyrefunksjonen
 • calorie skiftende diett plan
 • hva slags mat er høyest i folsyre?
 • enkel diabetiker matlaging
 • hvor å kjøpe acai Berry produkter
 • hvor å miste vekt på en bærekraftig måte
 • havregryn vekttap diett
 • urte rensing kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com